Κυριακή, 01 Αυγούστου 2021

Καρεκλάτο σεξ: Οι στάσεις που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις

25 Φεβρουαρίου 2018 12:54
Καρεκλάτο σεξ: Οι στάσεις που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις

Έχετε καλές αποδόσεις ως ζευγάρι στο κρεβάτι σας; Αυτό είναι καλό για τη σεξουαλική σας ζωή, αλλά έχετε και κάποιο άλλο πράγμα στο σπίτι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε: Οι καρέκλες.

Οι καρέκλες είναι από μόνες τους ένα νέο μέρος για να κάνετε σεξ, είτε μένετε με τους γονείς, είτε μόνοι σας. Αρκεί να βάλετε φαντασία και να δοκιμάσετε νέες ερωτικές προκλήσεις.

Είτε λοιπόν η καρέκλα είναι ευρύχωρη, είτε μικρή, "ξεκουνηθείτε" και… αναλάβετε δράση! Εννοείται ότι στη θέση της καρέκλας μπορεί να πει ένα σκαμπό ή κάτι σαν κάθισμα. Το θέμα είναι να βολευτείτε, ώστε να μην… σταματούν οι οργασμοί!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Αυτά τα 4 ζώδια δεν θα περάσουν καλά την εβδομάδα που μας έρχεται (26-04/03)!

Γυναίκα από πάνω

Για εισαγωγή, αυτή είναι η πιο εύκολη και απλή στάση, η οποία όμως στοχεύει κατευθείαν στο σημείο G! O άντρας καθιστός και η γυναίκα να κάθεται από πάνω του με τα πόδια ημι-λυγισμένα. Καλό θα ήταν να έχει σταθερό πίσω μέρος η καρέκλα για να υπάρχει ισορροπία.

Στάση από πίσω

Αυτό μπορεί να γίνει και στο πάτωμα ή ακουμπώντας σε κάποιον τοίχο, αλλά η καρέκλα ανεβάζει τα επίπεδα δυσκολίας (και μαζί την ερωτική επιθυμία). Πρώτα κάθεται ο άντρας και μετά η γυναίκα, γυρνώντας του την πλάτη. Η διείσδυση θα σας δυσκολέψει, αλλά η γυναίκα θα πρέπει να κρατήσει τα πόδια λυγισμένα καλά και… όλα θα γίνουν!

Τα πόδια στο κεφάλι του

Πρώτα κάθεται ο άντρας στην καρέκλα και μετά η γυναίκα επάνω του και αντικριστά. Αφού γίνει η διείσδυση τότε σηκώνονται τα πόδια στους ώμους του (προσοχή, θα πρέπει ο άντρας να είναι… στιβαρός!).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη: Έφυγε από την ζωή γνωστή ηθοποιός μόλις στα 54 της χρόνια!

Δύσκολο, αλλά σούπερ σέξι!

Στο πάτωμα

Θυμίζει κάτι από "στα τέσσερα" και κάτι από την στάση από πίσω. Η γυναίκα είναι γονατισμένη στο πάτωμα και ακουμπά τα χέρια της στην καρέκλα ή το σκαμπό. Ο άντρας από πίσω και…

Καλή διασκέδαση!

Πηγή: boro.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share