Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022

Αυτή είναι η στάση στο σεξ που υπόσχεται παρατεταμένους οργασμούς και… θα τους έχετε όντως!

31 Δεκεμβρίου 2017 11:47
Αυτή είναι η στάση στο σεξ που υπόσχεται παρατεταμένους οργασμούς και… θα τους έχετε όντως!

Η στάση πικ νικ εφαρμόστηκε αρχικά από κάποια ζευγάρια τα οποία δεν είχαν τη δυνατότητα να κάνουν σεξ σε δικό τους χώρο ή απλά απολάμβαναν το σεξ στην εξοχή.

Πολλές από τις γυναίκες που έχουν δοκιμάσει αυτή στάση δηλώνουν ότι ακόμα και αν δεν είχαν οργασμό στις πρόσφατες ερωτικές τους επαφές, κατάφεραν να τον ζήσουν και μάλιστα είχε μεγάλη διάρκεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παντελής Παντελίδης: Παντρεύεται η γυναίκα σταθμός στην ζωή του! Ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά και το εντυπωσιακό μονόπετρο

Η γυναίκα στέκεται με στραμμένη την πλάτη προς τον άνδρα και ακουμπώντας τα χέρια της πάνω σε ένα τραπέζι. Ο άνδρας όρθιος επιχειρεί τη διείσδυση από πίσω. Και οι δυο κοιτούν προς την ίδια κατεύθυνση (αυτή η πρακτική επέτρεπε στα ζευγάρια να έχουν καλύτερο έλεγχο του εξωτερικού χώρου μιας και αν κοιτάζονταν στα μάτια δεν ήταν τόσο προσεκτικοί.

Λέγεται ότι με τη στάση αυτή επιτυγχάνεται η διέγερση του σημείου Α. Οι επιστήμονες μίλησαν για πρώτη φορά για το σημείο αυτό το 1996 όταν έψαχναν μια λύση για την ξηρότητα του κόλπου. Λένε ότι βρίσκεται ακριβώς πάνω από τον τράχηλο στο πιο βαθύ σημείο του κόλπου. Βρήκαν ότι το 95% των γυναικών ερεθίζονταν πολύ έντονα όταν διεγειρόταν αυτή η επαφή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα τραγωδία που συγκλονίζει παραμονή της Πρωτοχρονιάς: Τροχαίο με τουλάχιστον 10 νεκρούς... ανάμεσα τους και ένα βρέφος (Photos)

Η στάση πικ νικ επιτρέπει μια πολύ καλή διείσδυση του πέους και άρα είναι πολύ πιο πιθανόν να ερεθιστεί αυτή η περιοχή.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Sex

Ροή ειδήσεων

Share