Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Οταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη κόντεψε να σκοτωθεί στα γυρίσματα ταινίας! (VIDEO)

27 Φεβρουαρίου 2014
Οταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη κόντεψε να σκοτωθεί στα γυρίσματα ταινίας! (VIDEO)

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές ταινίες, οι οποίες προβάλλονται μέχρι και σήμερα.

Η ηθοποιός δεν ξεχώρισε μόνο για το ταλέντο της, αλλά και για τον επαγγελματισμό της. Μάλιστα, σε δυο από τις ταινίες που πρωταγωνίστησε λίγο έλειψε να χάσει την ζωή της. Η πρώτη ήταν το 1958 στα γυρίσματα της «Αστέρως». Για τις ανάγκες των γυρισμάτων πήγαν στον Ορχομενό και συγκεκριμένα στις «πηγές του Μαυροπόταμου».

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη εμφανίστηκε με μια πετσέτα και περίμενε να ξεκινήσει το γύρισμα. Στην συγκεκριμένη σκηνή η πρωταγωνίστρια θα έκανε μπάνιο και ο συμπρωταγωνιστής της θα την ερωτευόταν. Όταν η Αλίκη ενημέρωσε πως είναι έτοιμη να βουτήξει, οι μηχανές ξεκίνησαν να γράφουν και εκείνη βουτάει στα δροσερά νερά. Τα ισχυρά ρεύματα παρέσυραν την ηθοποιό, η οποία άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί πίστευε πως ήταν μέρος της σκηνής, αλλά οι συνεργάτες της γνώριζαν πως κάτι τέτοιο δεν υπάρχει στο σενάριο και έτσι δυο απ' αυτούς έσπευσαν να την βγάλουν με μεγάλη δυσκολία.


Το επόμενο ατύχημα ήταν έπειτα από δυο χρόνια στην Αντίπαρο που γυριζόταν η «Μανταλένα». Κατά την διάρκεια της σκηνής που τσακώνεται με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και πέφτει στην θάλασσα, η Αλίκη Βουγιουκλάκη χτυπάει με δύναμη το κεφάλι της στην κουπαστή. Σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, οι συνεργάτες της την βγάζουν λιπόθυμη από την θάλασσα και προσπαθούν να την συνεφέρουν. Τα γυρίσματα συνεχίστηκαν χωρίς βέβαια να επαναλάβουν την συγκεκριμένη σκηνή.

gossip-tv.gr

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΡΕΤΡΟ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share