Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021

Ο καλόγερος αποκαλύπτει: «Κανείς δε θα χάσει το σπίτι του, οι τραπεζίτες θα αφανιστούν, όλα τα δάνεια θα τα ξεπληρώσει ο Θεός»

Σοκαριστική προφητεία

11 Ιανουαρίου 2021 13:35
Ο καλόγερος αποκαλύπτει: «Κανείς δε θα χάσει το σπίτι του, οι τραπεζίτες θα αφανιστούν, όλα τα δάνεια θα τα ξεπληρώσει ο Θεός»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το κράτος των τραπεζιτών θα καταλυθεί. Ποιο το μέλλον των τραπεζών και τι θα υποστούν οι Τούρκοι από τους Ρώσους ανάλυση - προφητεία του καλόγερου από τις 24/2/2013. Λίγο πριν τις κατασχέσεις της πρώτης κατοικίας και τον επερχόμενο Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο σας δημοσιεύουμε λόγια του γέροντα από το 2013 στα οποία αναλύει προφητικό σημάδι του Αγίου Παϊσίου και του Αγίου Πορφυρίου.

Παιδί μου δεν μπορείς να φανταστείς την απαξιωση που θα νιωσουν όσοι ακολουθούν τους τραπεζίτες… Τα υποχείρια του διαβόλου έχουν στήσει τη φάκα τους εκατοντάδες χρόνια πριν, ελέγχοντας ακόμα και την ανθρώπινη ανάσα θα αφανιστούν !!! Ήρθε η ώρα της Λύτρωσης χριστιανοί του ανθρώπου από το “τραπεζικό Δόγκανο”.

Γέροντα πληροφορηθήκαμε ότι ξένες επενδυτικές εταιρίες έχουν σκοπό να αγοράσουν όλα τα κόκκινα δάνεια στην Ελλάδα ώστε να δεσμεύσουν τα σπίτια των Ελλήνων χριστιανών ενώ πολλοί ειναι εκείνοι που θα χάσουν το σπίτι τους επειδή δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτούμενες δόσεις είναι αλήθεια τι θα γίνει;

Να ξέρετε κάνεις δεν θα χάσει το σπίτι του και ούτε πρόκειται να προλάβουν αυτές οι εταιρείες να πραγματοποιήσουν το έργο τους. Ο Σατανάς κρύβεται πίσω από όλο αυτό από τους τραπεζίτες που φιγουράρουν σαν ιδιοκτήτες των μεγάλων πιστωτικών και επενδυτικών ιδρυμάτων.

Η μεγάλη ήττα που θα υποστεί από το θεό θα ειναι ολοκληρωτική και τότε θα πάψει να υφίσταται κάθε χρέος των Ιδιωτών. Όλα τα δάνεια που εδω και χρόνια χρωστάει η Ελλάδα και όλοι οι έλληνες χριστιανοί θα ξεπληρωθούν με μιας από το ΧΡΙΣΤΟ. Ωστόσο δείτε άλλη μια προφητεία του Αγίου Παϊσίου για το εμβόλιο που σοκάρει.

Άγιος Παΐσιος

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΓΕΡΟΝΤΑ;

Ο επερχόμενος πόλεμος που το ίδιο το κακό επιβάλει σαν σχέδιο περαιτέρω δεσμεύσεις του ανθρώπου θα καταλύσει τις μορφές εξουσίας που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα... Η απληστία των ηγετών του σκότους, η έλλειψη της μεταξύ τους συνεννόησης, αλλά και το θέλημα του Χριστού, θα οδηγήσουν την κοινωνία του ανθρώπου σε πλήρη αποσυναρμολόγηση.

Ο Κύριος σαν θείο Δώρο μετά την διάλυση της εικόνας του κόσμου του θα μοιράσει στου ανθρώπους του ένα παζλ της αναγεννημένης εικόνας της «ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» και τους ζητήσει να συνδέσουν τα κομμάτια του. Σε κάθε σύνδεσμο όμως που θα περιέχει και την αναδόμηση μιας επιμέρους κοινωνίας θα υπάρχει η «ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΕΥΛΟΓΙΑ».

Με το σημείο του σταυρού θα συμμετέχει σε αυτήν ο άνθρωπος θα σταυρώνουμε τον εαυτό μας, πριν φάμε, πριν κοιμηθούμε πριν αρχίσουμε να δουλέψουμε πριν ξεκινήσουμε να πάμε ένα ταξίδι, πριν γελάσουμε, πριν διαβάσουμε γενικά ότι πράξη θα θα κάνουμε θα έχει πάντα μπροστάρη να κάνουμε το σταυρό μας κάτι που δεν κάνουμε σήμερα πολλοί έλληνες χριστιανοί.

Η γλύκα της ζωής θα βρίσκεται πάντα πίσω από ένα σταυρό που θα κάνουμε κάθε φορά.

Τι θα συμβεί όμως άραγε και ο άνθρωπος θα γίνει τόσο θερμός χριστιανός ώστε συνεχώς θα αναζητά τον Χριστό;

Ο Π.ΠΑΙΣΙΟΣ ΠΡΟΟΡΗΣΕ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΔΥΣΚΟΛΟΥ ΜΕΣΟΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΕΙΣΤΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ …

Χριστός

ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΣΗΜΑΔΙΑ;

Ο Χριστός μας ειπε ότι από τα έργα θα μπορουμε να ξεχωρίσουμε την ποιότητα των ανθρώπων αλλά και την προέλευση των μηνυμάτων. Το μήνυμα αυτό θα φανεί όπως η αστραπή που ερχεται από την ανατολή και φαίνεται μέχρι την δύση.

ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΓΕΡΟΝΤΑ;

Όχι δεν μιλάω για την δεύτερα παρουσία, μιλάω για τα χρόνια που θα ζήσουμε εντός του χρόνου τούτου για αυτα μίλησε ο Άγιος Παΐσιος και ανέφερε το σημάδι της θείας παρουσίας θα δώσει αισιοδοξία στον άνθρωπο που θα νιώσει την προέλευση του και θα τον σπρώξει να αναζητήσει τον Χριστό.

Θα είναι ορατό από όλους, όπως ορατή θα είναι και η καταστροφή των Τούρκων. Προόρισε επίσης ότι στην ερημιά της Μ. Ασίας θα περπατάς 7 ώρες να βρεις άνθρωπο να σου μιλήσει για το Χριστό. Φαντάσου παιδί μου τι θα συμβεί στην τουρκα για να περιγράφει τέτοια ερημιά ο Άγιος του Θεού.

Τα παράλια θα γίνουν και πάλι ελληνικά θα συνορεύουν με μια αχανή μεγάλη ερημική έκταση στην οποία η καταστροφή δεν θα αφήσει καθόλου σημάδια ζωής. Οι Ρώσου θα ειναι αμείλικτοι στο πέρασμα τους.

ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΔΑΦΗ ΑΥΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑ;

Ο ελληνισμός θα επιστρέψει στις ρίζες του μας ειπε ο πατέρας Ιωσήφ ο Βατοπεδινός και στην Τουρκία ήδη οι κρυπτοχριστιανοί προετοιμάζονται να υποδεχθούν αυτών που ο θεός θα στείλει για να γράψει την αληθινή ιστορια.

ΓΕΡΟΝΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΓΕΩΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ;

Ο σεισμός παιδί μου στην Ελλάδα είναι σαν τον ταχυδρόμο που φέρνει πάντα τα γράμματα αλλά δεν γνωρίζουμε την ημέρα.

Αδέρφια μου χριστιανοί πρέπει να μάθετε να είστε ετοιμοι κάθε στιγμή κάθε λεπτό γιατί το θέλημα του θεού απαιτεί να έχουμε αντίδραση πιο γρήγορη από εκείνες που διαθέτουν τα παλικάρια μας οι ΑΕΡΟΠΟΡΟΙ ΜΑΣ όπου σε κλάσματα του δευτερολεύπτου βρίσκονται στον αέρα ετοιμοι να δώσουν την ζωή τους για την πατρίδα.

Στην πρωινή μας προσευχή καθημερινά πρέπει να ζητάμε την προστασία τους από τον χριστό αλλά και με τη συμπεριφορά μας απεναντι τους τον σεβασμό γιατί το έργο τους ειναι θεάρεστο!!

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share