Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Φαίη μαζέψου πια...» - Έξαλλος με τη Σκορδά ο Γιώργος Λιάγκας

Χαμός στον αέρα

3 Ιανουαρίου 2021 07:54
«Φαίη μαζέψου πια...» - Έξαλλος με τη Σκορδά ο Γιώργος Λιάγκας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έξαλλος είχε υπάρξει με την Φαίη Σκορδά ο Γιώργος Λιάγκας, με τον γνωστό δημοσιογράφο και την πρώην σύζυγό του να έχουν μια έντονη στιγμή στον αέρα.

Δεν είναι λίγες οι στιγμές που το πρώην ζευγάρι είχε κάποια αντιπαράθεση. Ήταν αρκετές και όσες είδαν το φως της δημοσιότητας, σηματοδοτούσαν ακριβώς το πόσο «εκρηκτική» ήταν η σχέση τους, αν και πρόσφατα βρέθηκαν εκ νέου μαζί.

Φαίη Σκορδά-Γιώργος Λιάγκας: Καβγάς στον αέρα του «Πρωινού»

Οπότε, όσες φορές είχαμε την ευκαιρία να τσακώνονται σε κοινή θέα και στον τηλεοπτικό, δεν μπορούμε να πούμε πως δεν είχε ενδιαφέρον.

«Βόμβα» μεγατόνων από τον Γιώργο Παπαδάκη: Η τρομερή αποκάλυψη για το διαζύγιο Λιάγκα-Σκορδά

«Βόμβα» μεγατόνων είχε ρίξει ο Γιώργος Παπαδάκης, με τον γνωστό δημοσιογράφο να προχωρά σε μια τρομερή αποκάλυψη για το διαζύγιο του Γιώργου Λιάγκα με την Φαίη Σκορδά.

Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ένα από τα πρόσωπα του ΑΝΤ1, που όλα τα χρόνια που η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας βρίσκονταν στο κανάλι του Αμαρουσίου, διατηρούσε μαζί τους άψογες σχέσεις και, μάλιστα, όσες φορές κι αν του ζητήθηκε η πολύτιμη βοήθειά του στο «Πρωινό», τους την προσέφερε απλόχερα.

διαζύγιο Λιάγκα-Σκορδά Παπαδάκης

Το σχόλιο του για το διαζύγιο

Ετσι, σε μια από τις εκπομπές του, διαβάζοντας τις εφημερίδες, όπου σε πολλές από αυτές κυριαρχούσε η είδηση του χωρισμού της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, εννοείται πως ο παρουσιαστής του «Καλημέρα Ελλάδα» θέλησε κάνει το δικό του σχόλιο και να στείλει το δικό του ιδιαίτερο μήνυμα στο ζευγάρι.

«Και… ”Γιατί χώρισαν Λιάγκας – Σκορδά”, ένα θέμα που ας το διαχειριστούν τα παιδιά με τον καλύτερο τρόπο για τα παιδιά τους», είπε χαρακτηριστικά.

Έγκυος η Φαίη Σκορδά πριν τον... χωρισμό από τον Γιώργο Λιάγκα; Η μεγάλη αποκάλυψη!

Φαίη Σκορδά - έγκυος: Διάφορα σενάρια έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρός σχετικά με την προσωπική ζωή της παρουσιάστριας, ειδικά μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο Λιάγκα!

Λίγο πριν χωρίσει μάλιστα από τον τέως σύζυγό της διάφορα σενάρια είχαν κυκλοφορήσει για τρίτη εγκυμοσύνη, τα οποία δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ!

Έγκυος η Φαίη Σκορδά; Τα δημοσιεύματα του Τύπου!

Συγκεκριμένα ένα δημοσίευμα που βρήκαμε από τον μακρινό Ιανουάριο του 2016 έγραφε πως: "Και στα καλά καθούμενα, μάς προέκυψαν νέες φήμες για τρίτη εγκυμοσύνη της Φαίης Σκορδά! Η παρουσιάστρια που έχει δηλώσει ότι θα ήθελε κι ένα τρίτο παιδί, σύμφωνα με δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού, το τελευταίο διάστημα, έχει έντονες αδιαθεσίες.

Σκορδά Λιάγκας έγκυος

Σύμφωνα με το Λοιπόν, η παρουσιάστρια υποφέρει από ναυτίες και ζαλάδες, ενώ πολλές φορές όσο βρίσκεται στο γραφείο της εκπομπής, τρέχει στην τουαλέτα για να κάνει εμετό!

Οσοι έχουν ζήσει τη Φαίη στις δύο πρώτες εγκυμοσύνες της, διαπιστώνουν τα ίδια συμπτώματα, οπότε είναι σχεδόν σιγουράκι ότι είναι έγκυος και πάλι! Και όχι μόνο αυτό, αλλά θεωρούν ότι μάλλον διανύει τους πρώτους μήνες μιας νέας εγκυμοσύνης. Άσε, που σου λέει, ότι σταμάτησε να γυμνάζεται το τελευταίο δίμηνο, παρόλο που είχε ξεκινήσει με όρεξη τη γυμναστική."

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share