Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βίντεο-ντοκουμέντο: Όταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα μάλωσε δημόσια τον πρίγκιπα Χάρι

Σοκαριστικό περιστατικό

25 Δεκεμβρίου 2020 19:59
Βίντεο-ντοκουμέντο: Όταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα μάλωσε δημόσια τον πρίγκιπα Χάρι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ιστορία της πριγκίπισσας Νταϊάνα πάντα θα μας συγκινεί. Η αδικοχαμένη πριγκίπισσα του λαού, είχε μια τραγική μοίρα που κατέληξε στον θάνατό της.

Ένα βίντεο που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, ξετρέλανε τους απανταχού royal fans. Πρόκειται για ένα κομμάτι συνέντευξης της Lady D., σε ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε από το Chanel 4 και το NBC το 2017.

Το κλιπ δείχνει την πριγκίπισσα Νταϊάνα να μιλά με τον Πίτερ Σέτελεν, κάπου στις αρχές του ‘90, όταν η φωνή του πρίγκιπα Χάρι ακούγεται στο βάθος και τους διακόπτει.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ρώτησε την Νταϊάνα αν κάποιος της είχε αγγίξει την καρδιά τελευταία. Τότε, ο μικρός Χάρι πετάχτηκε και είπε: «Ναι, εγώ!».

Η μητέρα του τότε τον μάλωσε, λέγοντας: «Χάρι, σουτ» για να προσθέσει ότι δεν μπορεί να βάλεις τις λέξεις της στη σειρά.

Ο δημοσιογράφος αστειεύτηκε ότι δύο από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους κάθονται δίπλα τους εννοώντας τους δύο γιους της.

Η Νταϊάνα γέλασε και συνέχισε να νουθετεί τον Χάρι να κάτσει ήσυχος. Το βίντεο μοιράστηκε γρήγορα στα social media, στο Instagram και στο Twitter, κάνοντας τους φαν να λατρέψουν ακόμη περισσότερο την Νταϊάνα αλλά και τον πρίγκιπα Χάρι, που ήταν πειραχτήρι.

Το μικρό σποτ είχε άπειρα likes, αναδημοσιεύσεις και σχόλια, καθώς όλοι το βρήκαν απίστευτα χαριτωμένο και τρυφερό.

Η κίνηση του πρίγκιπα Χάρι στο γάμο που ανατρίχιασε τους πάντες - Άφησε στην πριγκίπισσα Νταϊάνα μία...

Ξέρετε τι έκανε ο πρίγκιπας Χάρι στο γάμο του, για να τιμήσει τη μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα; Το Athensmagazine.gr έψαξε, βρήκε και σας παρουσιάζει παρακάτω μια φωτογραφία - ντοκουμέντο, όπως έκανε και με την αποκάλυψη για τον πατέρα του Χάρι.

Συγκεκριμένα, με μια κενή θέση στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου επέλεξε ο πρίγκιπας Χάρι να τιμήσει την απουσία της μητέρας του, της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Η πριγκίπισσα μπορεί να μην ήταν δίπλα στον πρίγκιπα Harry, να τον δει να παντρεύεται την αγαπημένη του Μέγκαν, ωστόσο ήταν μαζί του το πνεύμα της.

Ο Χάρι και η Μέγκαν δεν ακολούθησαν μόνο το παράδειγμά της να αλλάξουν ελαφρώς τους όρκους αγάπης που αντάλλαξαν, αλλά την ίδια ώρα ο Χάρι τίμησε την μητέρα του, αφήνοντας μια κενή θέση δίπλα στον πρίγκιπα Ουίλιαμ, κατά τη διάρκεια της τελετής στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου. Μπορεί μια τέτοια απλή κίνηση να γίνει πιο συγκινητική; Μάλλον όχι.

Σε προηγούμενη ανακοίνωση από το παλάτι του Κένσινγκτον, ο Χάρι και η Μέγκαν ανέφεραν πως ήταν πραγματικά τιμή τους, που η Lady Jane θα "εκπροσωπούσε την οικογένειά της και θα τιμούσε τη μνήμη της πριγκίπισσας Νταϊάνα, την ημέρα του γάμου".

Δείτε τη φωτογραφία:

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Το ερωτικό βοήθημα που είχε ως... τυχερή μασκότ

Μπορεί να έχουν περάσει 23 ολόκληρα χρόνια από το μοιραίο τροχαίο που κόστισε τη ζωή της Πριγκίπισσας Νταϊάνα, ωστόσο, οι αποκαλύψεις και τα σκάνδαλα που βλέπου το φως της δημοσιότητας δεν έχουν τελειωμό.

Αυτή την φορά ο πρώην σωματοφύλακας της πριγκίπισσας μέσα από το βιβλίο του "Προφυλάσσοντας την Νταϊάνα: Προστατέψτε την πριγκίπισσα σε όλο τον κόσμο" κάνει αναφορά για το ιδιαίτερο γούρι της Νταϊάνα στα ταξίδια της.

Το "gadget", όπως το είχαν ονομάσει ήταν ένας δονητής που έπαιρνε η Νταϊάνα παντού μαζί της. Μάλιστα όπως διηγείται ο σωματοφύλακας είχαν ξεχάσει να τον πάρουν σε ένα ταξίδι τους στο Νεπάλ, το 1993. Τότε εκείνη, έδωσε ειδικές οδηγίες ώστε να της αποσταλεί άμεσα στην πρωτεύουσα Κατμαντού. Μάλιστα, το πακέτο παραδόθηκε με όλες τις τιμές και μάλιστα εκείνος που το παρέλαβε, το άνοιξε μπροστά σε όλους, μην γνωρίζοντας περί τίνος πρόκειται, γράφει ο σωματοφύλακας, προσθέτοντας πως ευτυχώς στην περίπτωση αυτή δεν ήταν μπροστά ο Τύπος...

«Το Le Gadget ήταν ίσως το πιο κοινό μας αστείο, πηγή γέλιου. Ο μικρός δονητής, που είχε αγοραστεί ως αστείο μετά από μια νύχτα που το προσωπικό είχε βγει στο Παρίσι, κατά την διάρκεια επίσημης επίσκεψης, ήταν πλέον η τυχερή της μασκότ».

Στο ίδιο βιβλίο αναφέρεται πως «ξεκαρδίστηκε στα γέλια η Νταϊάνα» όταν ένα μέλος του προσωπικού της, σε ώρες χαλαρότητας, εμφανίστηκε μπροστά της φορώντας ένα προφυλακτικό στο κεφάλι!

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share