Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Άναυδη η Ελένη Μενεγάκη με το μυστικό της πεθεράς της - Δεν μπορούσε να το εξηγήσει ο Ματέο Παντζόπουλος

Τι αποκαλύφθηκε;

9 Δεκεμβρίου 2020 18:46
Άναυδη η Ελένη Μενεγάκη με το μυστικό της πεθεράς της - Δεν μπορούσε να το εξηγήσει ο Ματέο Παντζόπουλος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άναυδη έμεινε η Ελένη Μενεγάκη με το μυστικό της πεθεράς της, Λιλίκας Παντζοπούλου, με τον Ματέο Παντζόπουλο να μη μοιάζει ικανός να το εξηγήσει.

Πρόκειται για ένα μυστικό, το οποίο έγινε γνωστό το 2016, μέσα από ρεπορτάζ γνωστής εφημερίδας και αφορά τη Λιλίκα Παντζοπούλου, με μια άλλη αποκάλυψη να «παγώνει» την οικογένεια.

Μπορεί να έχουν γραφτεί πολλά για την σχέση και το γάμο του με την αγαπημένη παρουσιάστρια, ωστόσο δεν γνωρίζουμε πολλά για τη δική του ζωή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της το 2016, η Λιλίκα Παντζοπούλου είχε αποκαλύψει στον γιο της πως υπάρχει γι’ αυτόν ένα ποσό που αγγίζει τα 30 εκατομμύρια ευρώ. Το ποσό αυτό θα μπορεί να εκμεταλλευτεί μετά τον θάνατό της.

Με τα παραπάνω ως δεδομένα, η οικογένεια Παντζόπουλου, αυτή δηλαδή που αποτελείται από την Ελένη Μενεγάκη και την κόρη τους Μαρίνα, είναι εξασφαλισμένη για το μέλλον αφού το ποσό είναι υπέρογκο.

Μάλιστα, ένα εξίσου σημαντικό καταπίστευμα έχει κλειστεί σε τραπεζικό λογαριασμό και για τον άλλο της γιο, τον Λευτέρη Παντζόπουλο.

Ερωτεύτηκε και βασανίστηκε η Ελένη Μενεγάκη - Οι τραγικές συνθήκες πριν γνωρίσει τον Παντζόπουλο!

Μια απρόσμενη αποκάλυψη έκανε πριν από αρκετό καιρό, μια μέρα στην εκπομπή της στον ALPHA η Ελένη Μενεγάκη, αναφερόμενη σε μια σχέση που είχε πριν τον Ματέο Παντζόπουλο και λίγοι γνώριζαν!

Για πρώτη φορά η τότε παρουσιάστρια εξέφρασε το ότι βρέθηκε τρελά ερωτευμένη και... εξαπατήθηκε!

Συγκεκριμένα, το περιστατικό έλαβε χώρα στην... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share