Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021

Στο χείλος του «γκρεμού» ο Σπύρος Παπαδόπουλος: Η γυναίκα που «σφράγιζε» την «καταστροφή» του

Τι είχε γίνει με τον ηθοποιό και παρουσιαστή;

4 Δεκεμβρίου 2020 13:01
Στο χείλος του «γκρεμού» ο Σπύρος Παπαδόπουλος: Η γυναίκα που «σφράγιζε» την «καταστροφή» του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο χείλος του «γκρεμού» είχε βρεθεί προ ορισμένων ετών ο Σπύρος Παπαδόπουλος, με τον γνωστό ηθοποιό και παρουσιαστή να κοντεύει κάποτε να καταστραφεί εξαιτίας μιας γυναίκας, με τον ίδιο να βιώνει τελευταία χοντρό κράξιμο για την εκπομπή του.

Και όμως, ο παρουσιαστής δεν ήταν η πρώτη σκέψη της παραγωγού Βίκυς Λάσκαρη για το «Στην υγειά μας, ρε παιδιά».

Η ίδια ήταν παραγωγός της αντίστοιχης εκπομπής που έκανε η Σεμίνα Διγενή στην ΕΡΤ πριν από χρόνια. Όταν η Σεμίνα έφυγε για τον Alpha ο Τζώνη Καλημέρης της ζήτησε να καλύψουν το κενό με μια μουσική εκπομπή. Για πολλές μέρες έσβηνε κι έγραφε ονόματα σε μια ατζέντα. Ποιοι ήταν οι επικρατέστεροι;

Και όμως, το όνομα της Ρούλας Κορομηλά είχε πέσει πρώτο στο τραπέζι. Επίσης, σκέφτηκε και την Έλενα Ακρίτα για ένα αντίστοιχο Αλάτι και Πιπέρι, σε σύγχρονη εκδοχή.

«Σημείωνα ηθοποιούς, παρουσιαστές. Ξαφνικά μου ήρθε φλασιά. Δεν τον γνώριζα τον Σπύρο προσωπικά. Θυμήθηκα μια συνέντευξη του που έλεγε πόσο αγαπάει το ελληνικό τραγούδι Είναι απίστευτος, έχει τρομερές γνώσεις. Τελικά, δεν ξέρω αν υπάρχει πιο κατάλληλος από τον Σπύρο γι’ αυτήν τη θέση. Είμαστε μαζί τόσα χρόνια. Λέμε συχνά για πλάκα ότι αν είχαμε παιδί τώρα θα πήγαινε στο Γυμνάσιο».

«Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ακόμη έψαχνε…» - Σοκαριστική αποκάλυψη για την κατάσταση της υγείας του

Μια σοκαριστική αποκάλυψη έγινε για την κατάσταση της υγείας του Σπύρου Παπαδόπουλου, με συνάδελφό του να αναφέρεται στο τι έψαχνε μια μέρα, ζώντας… στο δικό του κόσμο.

Έχοντας αναρίθμητες επιτυχίες στο ενεργητικό της, από τους θρυλικούς «Απαράδεκτους» ως το «Καφέ της Χαράς», η Ρένια Λουιζίδου έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του θεάτρου και την τηλεόρασης της γενιάς της. Και οι αναμνήσεις της από την συνύπαρξή τους στο πλατό και στο σανίδι είναι αρκετές για να γεμίσουν βιβλίο.

Σπύρος Παπαδόπουλος υγεία

Έτσι, όταν η συζήτησή της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου έφτασε στον Σπύρο Παπαδόπουλο, η Ρένια Λουιζίδου τον περιέγραψε με μια λέξη και μια… ιστορία:

«Ο Σπύρος είναι υπέροχα αφηρημένος. Είναι σε ένα δικό του πλανήτη. Μου έχει τύχει, όχι στους “Απαράδεκτους”, στο “Safe Sex”, να μου πει, εγώ καλέ θα σε πετάξω, είσαι στο δρόμο μου, και φύγαμε, θυμάμαι την καθαρίστρια με τα κλειδιά, είχε καθαρίσει όλο το πλατό, και ο Σπύρος ακόμα έψαχνε να βρει την πίπα του. Μια έχανε τα κλειδιά του, μια την πίπα του, μια που είχε παρκάρει τη μηχανή».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share