Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021

Ανακάλυψε την φωτογραφία που δεν έπρεπε ο Νίκος Ευαγγελάτος: «Σφαγή» στο σπίτι με την Τατιάνα Στεφανίδου

«Ντροπή σου, μην το ξανακάνεις...»

4 Δεκεμβρίου 2020 07:18
Ανακάλυψε την φωτογραφία που δεν έπρεπε ο Νίκος Ευαγγελάτος: «Σφαγή» στο σπίτι με την Τατιάνα Στεφανίδου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Σφαγή» υπήρξε στο σπίτι του Νίκου Ευαγγελάτου και της Τατιάνας Στεφανίδου, με τον γνωστό δημοσιογράφο να ανακαλύπτει μια φωτογραφία… απαγορευμένη, που δεν έπρεπε να πέσει στα χέρια του.

Σηκώθηκε στο πόδι όλη η Κηφισιά με τον Ευαγγελάτο να ουρλιάζει στην σύζυγό του. Από την πλευρά της η Τατιάνα έπαθε σοκ βλέποντας τον άνδρα της σε τέτοια κατάσταση.

Ίσως ήταν και η πιο εκρηκτική νύχτα στην ζωή της παρουσιάστριας, αφού δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί πόσες φασαρίες θα έφερνε μια φωτογραφία. Τι συνέβη όμως;

Γεμάτη καμάρι η παρουσιάστρια, που εσχάτως ζει... έναν εμφύλιο στο κανάλι της, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία του μικρού τους γιου με μαγιό! Αυτή η φωτογραφία ήταν και η αφορμή για να κάνει έξαλλο τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Τατιάνα Στεφανίδου Νίκος Ευαγγελάτος φωτογραφία απαγορευμένη

«Ντροπή! Γιατί το έκανες χωρίς να με ρωτήσεις», ούρλιαζε ο Νίκος στην Τατιάνα. Ήταν η μοναδική φορά που είδε τον άνδρα της εκτός εαυτού και δεν τον αναγνώριζε. Ταυτόχρονα προσπαθούσε να τον ηρεμήσει αλλά μάταια. «Μην τολμήσεις να το ξανακάνεις», φώναζε ο Ευαγγελάτος με την ώρα να περνάει και να μην μπορεί να ηρεμήσει.

Στην σκέψη και μόνο ότι η φωτογραφία του ανήλικου γιου του κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο από την ίδια του την μάνα τον έκανε έξαλλο! Από την πλευρά της η Τατιάνα υποσχέθηκε πως την επόμενη φορά θα είναι πιο προσεκτική, καθώς δεν θέλει να βάλει τίποτα πάνω από την οικογενειακή τους ηρεμία.

«Γυναίκες σαν την Τατιάνα δεν αξίζουν...» - Έξαλλος ο Νίκος Ευαγγελάτος με την επίθεση στη Στεφανίδου

Έξαλλος ήταν ο Νίκος Ευαγγελάτος με την επίθεση στην Τατιάνα Στεφανίδου, για την οποία αναφέρθηκε πως ανήκει στην κατηγορία γυναικών, με τις οποίες δεν αξίζει να ασχολείται κάποιος.

Συγκεκριμένα, η πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, αλλά και η γνωστή παρουσιάστρια καταφέρθηκαν κάποτε εναντίον του τότε αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, για τις δηλώσεις που έκανε κατά των καναλαρχών.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Παύλου Πολάκη, ο οποίος τόνισε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook πως δεν σκοπεύει να ασχοληθεί με τις συγκεκριμένες κυρίες, καθώς «η μία ψάχνει αγωνιωδώς δημοσιότητα καθώς το ποσοστό τείνει στο μηδέν και η άλλη κλαίει από το 2015 τα "οικογενειακώς" διαφυγόντα έσοδα από το ΚΕΕΛΠΝΟ».

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Πολάκης έγραψε:

«Επειδή πολλοι μου στέλνετε διαφορα: Με ΖΩΕΣ και ΤΑΤΙΑΝΕΣ δεν προλαβαίνω ουτε αξίζει να ασχοληθώ επιςταμενως. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ: Η μιά ψάχνει αγωνιωδώς δημοσιότητα καθώς το ποσοστό τείνει στο μηδέν και η αλλη κλαίει απο το 2015 τα "οικογενειακώς" διαφυγόντα έσοδα απο το ΚΕΕΛΠΝΟ».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share