Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σοκαρισμένη η Αθηνά Ωνάση: Η ξαφνική συνάντηση μετά τον χωρισμό που την «πάγωσε»

Τι συνέβη;

4 Δεκεμβρίου 2020 07:11
Σοκαρισμένη η Αθηνά Ωνάση: Η ξαφνική συνάντηση μετά τον χωρισμό που την «πάγωσε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαρισμένη ήταν η Αθηνά Ωνάση, με την κληρονόμο να βιώνει μια ξαφνική συνάντηση μετά τον χωρισμό με τον Αλβάρο, η οποία την «πάγωσε» αρχικά.

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Οικονόμου και η σύζυγός του Αλεξία Κουλούρη, συγκεκριμένα, συνάντησαν την Ωνάση στο Μονακό, όπου βρέθηκαν στο πλαίσιο των οικογενειακών διακοπών τους για τα Χριστούγεννα, με το περιστατικό να συμβαίνει προ διετίας.

Οι ίδιοι ανέβασαν φωτογραφίες στο facebook, χαρακτηρίζοντας τη συνάντησή τους απρόσμενη. Όπως ο Δημήτρης Οικονόμου έγραψε στο facebook, η ελληνίδα κληρονόμος είναι στα καλύτερά της, απελευθερωμένη και ευδιάθετη, αν και πρόσφατα για την Αθηνά Ωνάση προέκυψε μια σοκαριστική αποκάλυψη.

«Με την Αθηνά Ωναση στο Μονακό σε μια απρόσμενη συνάντηση. Η Αθηνά στα καλύτερα της απελευθερωμένη και ευδιάθετη. Μας μίλησε για τα προσωπικά της και τις σχέσεις της με την Ελλάδα», έγραψε ο ίδιος.

Άγριος καβγάς για την Αθηνά Ωνάση: "Σταμάτα να..."

Άγριος ήταν ο καβγάς για την Αθηνά Ωνάση, με την κληρονόμο να έχει αναπτύξει μια φοβερή κόντρα με κοντινό της πρόσωπο, η οποία όσο περνούσαν τα χρόνια γινόταν ολοένα εντονότερη.

Ο λόγος γίνεται, φυσικά, για τον πατέρα της, Τιερί Ρουσέλ, με τους δύο να έρχονται πολύ συχνά στα «μαχαίρια». Αφορμή δεν αποτέλεσε άλλη, από την κληρονομιά της Αθηνάς, της οποίας ο πατέρας της ήθελε πάντα να είναι διαχειριστής.

Η συμπεριφορά του απέναντί της και η προσπάθεια να αποτελέσει μέρος της κληρονομιάς της από τα 18 της χρόνια, σε συνδυασμό με τις αντιθέσεις του στη σχέση με τον Ντόντα, συναποτέλεσαν αρκετούς λόγους για τη διαμάχη, σύμφωνα με τον Αλέξη Μανθεάκη.

Όπως αναφέρει ο τελευταίος, η Αθηνά Ωνάση είχε «ατσαλωθεί» από όλες αυτές τις κόντρες και, για αυτό το λόγο, έγινε ένας πολύ σκληρός άνθρωπος. Χαρακτηριστική περίπτωση ήταν εκείνη, όπου ζήτησε ειδικό πάσο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τον Ρουσέλ να της λέει, ότι φέρεται σαν πριγκίπισσα.

Δείτε το βίντεο:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share