Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021

«Γυναίκες σαν την Τατιάνα δεν αξίζουν...» - Έξαλλος ο Νίκος Ευαγγελάτος με την επίθεση στη Στεφανίδου

Φοβερά λόγια εναντίον της παρουσιάστριας

2 Δεκεμβρίου 2020 18:57
«Γυναίκες σαν την Τατιάνα δεν αξίζουν...» - Έξαλλος ο Νίκος Ευαγγελάτος με την επίθεση στη Στεφανίδου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έξαλλος ήταν ο Νίκος Ευαγγελάτος με την επίθεση στην Τατιάνα Στεφανίδου, για την οποία αναφέρθηκε πως ανήκει στην κατηγορία γυναικών, με τις οποίες δεν αξίζει να ασχολείται κάποιος.

Συγκεκριμένα, η πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, αλλά και η γνωστή παρουσιάστρια, που εσχάτως σόκαρε με αναφορά της για τα Χριστούγεννα, καταφέρθηκαν κάποτε εναντίον του τότε αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, για τις δηλώσεις που έκανε κατά των καναλαρχών.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Παύλου Πολάκη, ο οποίος τόνισε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook πως δεν σκοπεύει να ασχοληθεί με τις συγκεκριμένες κυρίες, καθώς «η μία ψάχνει αγωνιωδώς δημοσιότητα καθώς το ποσοστό τείνει στο μηδέν και η άλλη κλαίει από το 2015 τα "οικογενειακώς" διαφυγόντα έσοδα από το ΚΕΕΛΠΝΟ».

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Πολάκης έγραψε:

«Επειδή πολλοι μου στέλνετε διαφορα: Με ΖΩΕΣ και ΤΑΤΙΑΝΕΣ δεν προλαβαίνω ουτε αξίζει να ασχοληθώ επιςταμενως. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ: Η μιά ψάχνει αγωνιωδώς δημοσιότητα καθώς το ποσοστό τείνει στο μηδέν και η αλλη κλαίει απο το 2015 τα "οικογενειακώς" διαφυγόντα έσοδα απο το ΚΕΕΛΠΝΟ».

Στιγμές ευτυχίας για Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκο Ευαγγελάτο: Το ανακοίνωσαν με μια φωτογραφία

Στιγμές ευτυχίας βιώνουν η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος, με το ζευγάρι να ανακοινώνουν τα ευχάριστα με μια φωτογραφία στο διαδίκτυο.

Συγκεκριμένα, η διάσημη παρουσιάστρια έδωσε γεύση από το άκρως γιορτινό σπίτι της χθες (29/11). Η ίδια έχει κάνει και το νέο της επαγγελματικό βήμα ανήκοντας στο δυναμικό του Alpha, ενώ στόλισε το σαλόνι της και έχει μπει πια σε κλίμα Χριστουγέννων.

Εκτός από το εντυπωσιακό γεμάτο φωτάκια πανύψηλο δέντρο της, η Τατιάνα Στεφανίδου μοιράστηκε μερικά πλάνα και από το υπόλοιπο καθιστικό του σπιτιού της οικογένειας, με το cozy στολισμένο τζάκι να κλέβει την παράσταση. «Αυτά θα είναι τα τελευταία Χριστούγεννα που δεν θα αγκαλιάσουμε όσους αγαπάμε», έγραψε χαρακτηριστικά στο video που δημοσίευσε στα stories της στο Instagram στέλνοντας έτσι το δικό της ενθαρρυντικό μήνυμα.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share