Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θυμάστε τον θείο Τζόνι της Βλαχάκη στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Δείτε πώς είναι σήμερα - Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που ανατρίχιασε

Φοβερές εξελίξεις για τον αγαπημένο χαρακτήρα

27 Νοεμβρίου 2020 21:32
Θυμάστε τον θείο Τζόνι της Βλαχάκη στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Δείτε πώς είναι σήμερα - Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που ανατρίχιασε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε τον θείο Τζόνι της Βλαχάκη από το «Κωνσταντίνου και Ελένης», έναν από τους πιο ξεκαρδιστικούς χαρακτήρες της σειράς του ΑΝΤ1; Δε θα πιστέψετε το πώς είναι σήμερα και, κυρίως, το ότι ο χρόνος δεν έχει περάσει από πάνω του, με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, που είχε πρόσφατα, να ανατριχιάζει.

Ο γνωστός καλλιτέχνης, Τζώνυ Βαβούρας, είχε βρεθεί στο νοσοκομείο, ύστερα από ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στην καρδιά, με έναν αγαπημένο χαρακτήρα από τη σειρά να έχει πεθάνει. Ο ίδιος έκανε εισαγωγή στα επείγοντα και έπειτα από τις απαραίτητες εξετάσεις υποβλήθηκε σε αγγειοπλαστική. Με μία ανάρτησή του στα social media, ο ταλαντούχος τραγουδιστής ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για την κατάσταση της υγείας του.

«Καλησπέρα από την Ευρωκλινική. Είχα χρόνια να περάσω, αλλά με την ευκαιρία μιας (ακόμα) ενόχλησης στην καρδιά εισήχθην στα επείγοντα δια τας αναγκαίας εξετάσεις και θα παραμείνω για ένα κάλο ξεσκόνισμα. Μην βιάζεστε. Λέω να μην την κάνω ακόμα» έγραψε αρχικά σε ανάρτησή του ο τραγουδιστής δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

Στην δεύτερη ανάρτηση του, ο Τζώνυ Βαβούρας πόζαρε χαμογελαστός, αναφέροντας ότι όλα πήγαν καλά και αναμένεται να πάρει εξιτήριο την Πέμπτη.

Θυμηθείτε το επεισόδιο, όπου έπαιξε:

Θλίψη: Νεκρός και ο πιο βασικός πρωταγωνιστής του "Κωνσταντίνου και Ελένης"

Πολλοί είναι οι ηθοποιοί του «Κωνσταντίνου και Ελένης» που έχουν φύγει απ’ τη ζωή, με τους περισσότερους από εμάς να μην συνειδητοποιούμε την απώλεια λόγω των συνεχών επαναλήψεων.

Τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση του θανάτου ενός ακόμα αγαπημένου χαρακτήρα της σειράς των Ρώμα – Χατζησοφιά τον οποίο οι νεότεροι γνωρίζουν αποκλειστικά και μόνο μέσω του σήριαλ του ΑΝΤ1.

Ο λόγος για τον θείο του Κατακουζηνού, Θεόδωρο, που άφησε τις δύο διαθήκες -κατά κόσμον Σπύρο Λασκαρίδη-, τον οποίο είχαμε δει σε ένα μόνο επεισόδιο, στο οποίο δινόταν και οι εξήγηση… του μυστηρίου. Στην πραγματικότητα, ωστόσο, αν και το κοινό φέτος έμαθε για τον θάνατό του, με μια μικρή έρευνα, μάθαμε πως ο ηθοποιός έχει πεθάνει πολλά χρόνια πριν, χωρίς κανείς να μάθει το παραμικρό αφού ο ίδιος είχε απομακρυνθεί από τον κόσμο των φώτων.

Η τελευταία του τηλεοπτική δουλειά ήταν στη σειρά του Mega «Οι Αταίριαστοι», το 2005.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share