Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Δε δέχθηκε ποτέ ότι ήταν ομοφυλόφιλος": Αποκαλύψεις σοκ για τον Νίκο Σεργιανόπουλο

Όσα είχαν ακουστεί στη δίκη!

27 Νοεμβρίου 2020 10:03
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νίκος Σεργιανόπουλος: Μανιοκαταθλιπτικός και αυτοκαταστροφικός, λόγω της άρνησής του να δεχθεί τη σεξουαλικότητά του, με τραύματα από την παιδική του ηλικία που τον σημάδεψαν για όλη του ζωή!

Το ψυχογράφημα του πρόωρα χαμένου Νίκου Σεργιανόπουλου, όπως προέκυψε από τις συγκλονιστικές καταθέσεις στη δίκη για τη δολοφονία του, μαρτυρά έναν απόλυτα δυστυχισμένο άνθρωπο, που τα μόνα που αναζητούσε μέσα από τα πάθη του ήταν η αγάπη και η επιβεβαίωση.

Όταν οι προβολείς έσβηναν, κατευθυνόταν στα κακόφημα στέκια και μέσα από τις επ’ αμοιβή ερωτικές συνευρέσεις αναζητούσε τη λύτρωση, την εξιλέωση. Τελικά, οι συνήθειές του τον σκότωσαν. Το δράμα του ξεκινάει πολλά χρόνια πριν...

Διαβάστε όσα είχαν γίνει γνωστά στη δίκη:

"Είχε μια θηλυπρεπή πλευρά, την οποία προσπαθούσε να υπερνικήσει. Μου είχε πει πως μικρό τον φώναζαν "Νικολέτα"", κατέθεσε στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο ο καθηγητής Θεάτρου Κωνσταντίνος Σφυρικίδης. Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν ήταν φοιτητές στη Δραματική Σχολή.

Ο Σεργιανόπουλος δε δέχθηκε ποτέ ότι ήταν ομοφυλόφιλος. Ίσως γι’ αυτό επί εφτά χρόνια είχε μια σχέση με γυναίκα, "την οποία διατηρούσε για τα μάτια του κόσμου, αφού μέσα σε αυτήν ένιωθε άβολα", όπως κατέθεσε ο αναπληρωτής καθηγητής Ψυχιατρικής Γιώργος Αλεβιζόπουλος.

"Ο Νίκος δεν υπήρξε ευτυχής, δεν του άρεσε η ζωή του. Μου έλεγε: Γιατί να με κάνει η φύση έτσι και να αναγκάζομαι να συγχρωτίζομαι με λούμπεν στοιχεία", επιβεβαίωσε ο Κωνσταντίνος Σφυρικίδης. "Μου είχε εκμυστηρευτεί ότι του άρεσαν οι άσχημοι, με τερατόμορφα χαρακτηριστικά άντρες, που δε γυρίζει κανείς να τους ρίξει ματιά. Ήταν παθητικός ομοφυλόφιλος και προσπάθησε να αλλάξει τη φύση του με την κοκαΐνη και να γίνει σύμβολο του σ@χ".

Σύμφωνα πάντα με τις καταθέσεις, η "γνωριμία" του Σεργιανόπουλου με την κοκαΐνη έγινε το 1990, για να φτάσει στη συστηματική χρήση πλέον το 2007. Όπως εξήγησε στην κατάθεσή του ο σκηνοθέτης Στράτος Μαρκίδης, ο Νίκος έκανε χρήση πριν από τα γυρίσματα "για να είναι σπινταριστός", ενώ η εξάρτησή του "ήταν ο λόγος που ο ηθοποιός συχνά καθυστερούσε στα γυρίσματα".

Στην προσωπική του ζωή η σκληρή ναρκωτική ουσία είχε άλλο ρόλο: "Έπαιρνε κοκαΐνη για να μπορεί να έχει στύση", σύμφωνα με τον Γιώργο Αλεβιζόπουλο. Μιας και αναφερθήκαμε στον ηθοποιό, διαβάστε εδώ την ομολογία του δολοφόνου του.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share