Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021

2+1 μεγάλοι έρωτες της πριγκίπισσας Νταϊάνα - Στη φόρα για πρώτη φορά

Γιατί πήγαινε σε μέντιουμ;

27 Νοεμβρίου 2020 09:15
2+1 μεγάλοι έρωτες της πριγκίπισσας Νταϊάνα - Στη φόρα για πρώτη φορά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ken Wharfe (προσωπικός σωματοφύλακας της πριγκίπισσας), δε σταματούσε να αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής της Νταϊάνα, καθώς όπως είχε πει, η ίδια είχε μανία με το τηλέφωνο αλλά και με τα μέντιουμ.

Ο Wharfe, αστυνομικός της Scotland Yard, μπήκε στην υπηρεσία της πριγκίπισσας και των δύο γιων της το 1986 και από το 1988 μέχρι το 1993 έγινε ο προσωπικός σωματοφύλακας της συζύγου του πρίγκιπα της Ουαλίας.

Μάθετε όσα είχε πει για τους έρωτές της:

Όπως ο ίδιος αποκάλυψε, στα τέλη της δεκαετίας του '80 ο μεγάλος έρωτας της πριγκίπισσας ήταν ο γοητευτικός γυναικάς James Hewitt, λοχαγός του βρετανικού ιππικού, αλλά η όμορφη Νταϊάνα, είχε συχνά την ίδια χρονική περίοδο σχέση με περισσότερους από έναν άνδρες.

James Hewitt - πριγκίπισσα Νταϊανα

Ο σωματοφύλακας αποκάλυψε ότι, πριν από αυτόν, στην προσωπική φρουρά της Νταϊάνας υπηρετούσε ο αστυνόμος Barry Mannakee. Παρόλο που η Scotland Yard συμβούλευε τους σωματοφύλακες να μην έρχονται πολύ κοντά με τους VIP που φυλάσσουν, ο κατά 10 χρόνια μεγαλύτερος από την πριγκίπισσα Mannakee φαίνεται ότι δεν τήρησε κάτι τέτοιο.

Barry Mannakee σχέση πριγκίπισσας Νταϊανα

Φήμες που κυκλοφόρησαν στο παλάτι του Κένσιγκτον ήθελαν ανώτερο υπάλληλο του πρίγκιπα Καρόλου να έπιασε στα… πράσα την πριγκίπισσα με τον σωματοφύλακα σε δωμάτιο του παλατιού. Ο Mannakee απομακρύνθηκε από τη θέση του και του ανατέθηκαν άλλα καθήκοντα ενώ ένα χρόνο αργότερα έχασε την ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο ανατολικό Λονδίνο.

Ο λοχαγός Hewitt, χωρίς να έχει κάποια απόδειξη στα χέρια του, είχε πει εμπιστευτικά στον Ken Wharfe, ότι οι μυστικές υπηρεσίες φρόντισαν «να βγάλουν από την μέση» τον σωματοφύλακα της Νταϊάνας. Ο Ken Wharfe υποστήριξε ότι η ξανθιά πριγκίπισσα την ίδια περίοδο, που ήταν αναμφίβολα πολύ ερωτευμένη με τον James Hewitt, διατηρούσε παράλληλη σχέση με τον πωλητή αυτοκινήτων James Gilbey, ο οποίος είχε εμμονή μαζί της.

πριγκίπισσα Νταϊάνα - James Gilbey

Όμως, την ίδια περίπου περίοδο η «άτακτη» νύφη της βασίλισσας Ελισάβετ έβλεπε τον έμπορο Τέχνης Oliver Hoare, φίλο του Καρόλου. Η Νταϊάνα είδε στο πρόσωπο του γοητευτικού, παντρεμένου μελαχρινού, τον άνθρωπο που θα της έδινε πληροφορίες για το «ροτβάιλερ», όπως η ίδια αποκαλούσε την ερωμένη του συζύγου της, Καμίλα.

Γρήγορα, οι δύο τους έγιναν ζευγάρι και όπως ο Wharfe αποκαλύπτει, μια μέρα του 1992, στις 3:30 το πρωί, ο ανιχνευτής καπνού στο παλάτι του Κένσιγκτον ξεσήκωσε τους πάντες. Ήταν μια «ψευδής» ειδοποίηση από το πούρο που κάπνιζε ο Oliver Hoare. Ο καπνός ενοχλούσε την πριγκίπισσα και εκείνος το πέταξε στον διάδρομο έξω από τα διαμερίσματα της πριγκίπισσας πίσω από ένα τεράστιο φυτό. Μιας και αναφερθήκαμε στην πριγκίπισσα, δείτε εδώ όσα είχαν ειπωθεί για το τροχαίο.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share