Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021

Εικόνες ξεφτίλας για τον νεκρό Δημήτρη Παπαμιχαήλ!

Τραγικό!

26 Νοεμβρίου 2020 11:24
Εικόνες ξεφτίλας για τον νεκρό Δημήτρη Παπαμιχαήλ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Περίπου 15 χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που «έφυγε» από την ζωή ο Δημήτpη Παπαμιχάηλ.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: "Ο τάφος της Αλίκης Βουγιουκλάκη είναι...": Ανατριχιαστική αποκάλυψη για τη νεκρή ηθοποιό, 23 χρόνια μετά την κηδεία της!

Τα τελευταία του κατοικία δείχνει σημάδια εγκατάλειψης.

Εικόνες ξεφτίλας για τον νεκρό Δημήτρη Παπαμιχαήλ!

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε γνωστό περιοδικό πρασινάδες έχουν βγει στο μνήμα του αείμνηστου ηθοποιού, μαραμένα λουλούδια παραμένουν στην θέση τους και όλα μαρτυρούν ότι κανείς δεν τον επισκέπτεται όχι μόνο για να τον περιποιηθεί, αλλά ούτε για να του ανάψει το καντήλι.

Βόμβα με Βουγιουκλάκη: Ποιός ο άγνωστος γιος της και η κρυφή γέννα - Όλη η αλήθεια

Τι συμβαίνει με άγνωστο γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη; Ο μαιευτήρας της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Νικόλαος Παπανικολάου, αποκάλυψε όλη την αλήθεια για τον άγνωστο γιο της αξέχαστης Ελληνίδας ηθοποιού και τα όσα ισχυρίστηκε ο γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» στο «Ε», ο Γιάννης Παπαμιχαήλ είχε υποστηρίξει πως τον είχε προσεγγίσει κάποιος που όχι απλά ισχυριζόταν ότι ήταν αδελφός του αλλά ήθελε να έρθει στην Ελλάδα και να τον γνωρίσει.

Είχε πει χαρακτηριστικά: «Υπάρχει κάποιος αλλά με κάνει και αναρωτιέμαι γιατί δεν εμφανίστηκε τόσα χρόνια. Ισχυρίζεται ότι είναι ο γιος της μητέρας μου Βουγιουκλάκη και ζει στο εξωτερικό.

Μου φάνηκε πολύ περίεργο γιατί ξέρω ότι η μητέρα μου Βουγιουκλάκη δυσκολεύτηκε να κάνει και εμένα. Όταν με πήρε τηλέφωνο έμεινα με το ακουστικό στο χέρι. Μου είπε ότι θα έρθει να με δει από κοντά και μου έδωσε όλα του τα στοιχεία».

Ωστόσο, ο μαιευτήρας της Αλίκης Βουγιουκλάκη Νικόλαος Παπανικολάου, μιλώντας στην εφημερίδα Freddo, απέκλεισε ένα τέτοιο ενδεχόμενο λέγοντας:

«Μόνο εγώ ξέρω τι τράβηξε για να μείνει έγκυος η Βουγιουκλάκη. Εγώ την ξεγέννησα! Η Αλίκη απέκτησε ένα και μοναδικό γιο και μάλιστα με πολύ κόπο… Δεν στέκουν όσα λέει ο Γιάννης για δεύτερο παιδί της Αλίκης στο εξωτερικό».

Σε ερώτηση αν υπάρχει απιθανότητα να υπάρχει νόθο γιο Βουγιουκλάκη, εκείνος απάντησε: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν μπορούσε να μείνει έγκυος στην Αθήνα. Ήρθε λοιπόν στην Θεσσαλονίκη, με βρήκε και κατάφερε να μείνει έγκυος. Δεν θα έμενε έγκυος.

Είχε γυναικολογικά θέματα και σταματάω εδώ. Εγώ την ξεγέννησα, εγώ ξέρω τι πέρασε για να μπορέσει να κρατήσει αυτό το παιδί». Παράλληλα δείτε με ποια γυναίκα τα είχε ο Παπαμιχαήλ όσο καιρό ήταν με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Η κρυφή γέννα της Αλίκης Βουγιουκλάκη

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share