Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021

Προκαλεί η Αθηνά Ωνάση: Αυτές είναι οι εξωφρενικές απαιτήσεις της

Δεν πάει ο νους σας!

24 Νοεμβρίου 2020 08:45
Προκαλεί η Αθηνά Ωνάση: Αυτές είναι οι εξωφρενικές απαιτήσεις της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

"Έχει 24 φρουρούς! Δεν συμπαθεί καθόλου τους Έλληνες και δεν θέλει να έχει τίποτα που να της θυμίζει την Ελλάδα"! Βγήκαν στη φόρα για πρώτη φορά οι απαιτήσεις της Αθηνάς Ωνάση για να έρθει στην Ελλάδα.

Αθηνά Ωνάση… ένα όνομα με μια τόσο μεγάλη ιστορία. Ο δικηγόρος και φίλος της οικογένειας Ωνάση, Γιώργος Λένος, είχε μιλήσει σε μια πρωινή εκπομπή πριν καιρό και είχε αποκαλύψει κάποιες ιδιαίτερες πτυχές από το χαρακτήρα και την καθημερινότητα της διάσημης κληρονόμου.

Διαβάστε όσα είχε πει ο δικηγόρος:

Έχει 24 φρουρούς - 8 κάθε οκτάωρο

Εκεί που γίνονταν οι αγώνες, ήταν ένα τριώροφο κτίριο. Στην κορυφή ψηλά, πίσω από μαύρα τζάμια, παρακολουθούσε η Αθηνούλα. Δεν κατέβηκε ούτε μία φορά. Αποφεύγει τις επαφές με τους ανθρώπους. Φοβάται όλο τον κόσμο. Έχει 24 φρουρούς - 8 κάθε οκτάωρο.

Αθηνά Ωνάση απαιτήσεις

Δεν θέλει παιδί γιατί φοβάται

Η ίδια δε θέλει παιδί. Έχει μια φοβία. Φοβάται ότι θα την σκοτώσουν. Αυτό την κάνει απόμακρη και να μην είναι ιδιαίτερα συμπαθής. Δεν συμπαθεί καθόλου τους Έλληνες και δεν θέλει να έχει τίποτα που να της θυμίζει την Ελλάδα.

Ζήτησε κουβούκλιο με μαύρα τζάμια

Όταν ήρθε στην Ελλάδα ήθελε να είναι απομονωμένη. Ζήτησε να είναι σε κουβούκλιο με μαύρα τζάμια. Μόνο με μένα μίλησε, δεν ήθελε να μιλήσει με άλλους. Μιας και αναφερθήκαμε στην Ωνάση, δείτε εδώ το λόγο που είναι "διαλυμένη" η κληρονόμος.

Ερωτευμένη η Αθηνά Ωνάση: "Είμαι πολύ χαρούμενη που..." - Φωτογραφία αποκάλυψη

H αγάπη της Αθηνάς Ωνάση για τα άλογα είναι γνωστή σε όλους. Και παρότι η χρυσή κληρονόμος δε μιλάει δημόσια ποτέ, αυτή τη φορά μια συναθλήτριά της έκανε την αποκάλυψη. Ο λόγος για την Σούζαν Φιτζπάτρικ, η οποία ανακοίνωσε μέσω Facebook ότι της πούλησε το αγαπημένο της άλογο.

Συγκεκριμένα η Αθηνά Ωνάση αγόρασε ένα από τα πιο γνωστά και πετυχημένα άλογα των τελευταίων ετών που ακούει στο όνομα "Fellow Castlefield". Η πρώην πλέον ιδιοκτήτριά του, η Ιρλανδή ιππέας Σούζαν Φιτζπάτρικ, έκανε την ανακοίνωση, αναρτώντας μια σειρά από φωτογραφίες με το νέο άλογο της Ωνάση.

Αθηνά Ωνάση έρωτας

"Είμαι πολύ χαρούμενη που είχα την ευκαιρία να εκπαιδεύσω ένα τέτοιο άλογο τα τελευταία έξι χρόνια. Είχαμε μεγάλες επιτυχίες μαζί. Είμαι λυπημένη που τον βλέπω να φεύγει, όμως να ευχηθώ στην Αθηνά Ωνάση κάθε επιτυχία, ευτυχία και ευχαρίστηση" έγραψε χαρακτηριστικά η Σούζαν Φιτζπάτρικ. Μιας και αναφερθήκαμε στην Ωνάση, διαβάστε εδώ μια απόφαση που πήρε.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share