Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θλίψη: Νεκρός και ο πιο βασικός πρωταγωνιστής του "Κωνσταντίνου και Ελένης"

Το γνωρίζατε;

23 Νοεμβρίου 2020 09:15
Θλίψη: Νεκρός και ο πιο βασικός πρωταγωνιστής του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλοί είναι οι ηθοποιοί του «Κωνσταντίνου και Ελένης» που έχουν φύγει απ’ τη ζωή, με τους περισσότερους από εμάς να μην συνειδητοποιούμε την απώλεια λόγω των συνεχών επαναλήψεων.

Τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση του θανάτου ενός ακόμα αγαπημένου χαρακτήρα της σειράς των Ρώμα – Χατζησοφιά τον οποίο οι νεότεροι γνωρίζουν αποκλειστικά και μόνο μέσω του σήριαλ του ΑΝΤ1.

Ο λόγος για τον θείο του Κατακουζηνού, Θεόδωρο, που άφησε τις δύο διαθήκες -κατά κόσμον Σπύρο Λασκαρίδη-, τον οποίο είχαμε δει σε ένα μόνο επεισόδιο, στο οποίο δινόταν και οι εξήγηση… του μυστηρίου. Στην πραγματικότητα, ωστόσο, αν και το κοινό φέτος έμαθε για τον θάνατό του, με μια μικρή έρευνα, μάθαμε πως ο ηθοποιός έχει πεθάνει πολλά χρόνια πριν, χωρίς κανείς να μάθει το παραμικρό αφού ο ίδιος είχε απομακρυνθεί από τον κόσμο των φώτων.

Η τελευταία του τηλεοπτική δουλειά ήταν στη σειρά του Mega «Οι Αταίριαστοι», το 2005.

Διαβάστε με την ευκαιρία κι αυτό: Κωνσταντίνου και Ελένης: Αυτός τελικά πήρε το σπίτι στο Μαρούσι - Το κρυφό σενάριο που δημοσιεύθηκε

Κωνσταντίνου και Ελένης: Πρωταγωνίστρια της σειράς είναι μητριά του «Μανωλάκη» από το Καφέ της Χαράς (photo-video)

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε ο τηλεοπτικός Μανωλάκης -κατά κόσμον Πάρης Σκαρτσολιάς- με αφορμή την «επίσκεψη» της εκπομπής στα γυρίσματα του «Καφέ της Χαράς».

Ο ίδιος προχώρησε σε μία αποκάλυψη που ξάφνιασε πολύ τους δημοσιογράφος, καθώς όπως είπε, η μητριά του έπαιζε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» και μάλιστα με μόνιμο ρόλο.

Ο λόγος για τη δικηγόρο της Ελένης Βλαχάκη, Έλλη Ρούσσου. Η ηθοποιός Ελένη Φιλίππα όπως μάθαμε είναι παντρεμένη με τον πατέρα του 28χρονου Πάρη , με τους δυο τους να έχουν άψογη σχέση. Ενώ, σάλος έχει επικρατήσει με ηθοποιό του «Κωνσταντίνου και Ελένης», ο οποίος μίλησε για το θέμα της χρήσης της ελληνικής γλώσσας, τονίζοντας πως θα έπρεπε να χρησιμοποιούμε άλλη λέξη από το σ@ξ.

«Η Ελένη είναι για μένα ο άνθρωπος που θα τρέξω όταν θα χρειάζομαι κάτι σε πληροφορία για το θέατρο, ο άνθρωπος που θα του δείξω τη δουλειά μου. Είναι ένας από τους ανθρώπους που εμπιστεύομαι πολύ σε αυτόν τον τομέα», είπε ο ίδιος, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο ρόλος του στο «Καφέ» προέκυψε όταν βρέθηκε σε ένα καφέ της μητριάς του με τον Χάρη Ρώμα, καθώς οι δυο τους είναι πολύ καλοί φίλοι.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share