Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αποκαλυπτικά πλάνα για Φαίη Σκορδά-Γιώργο Λιάγκα: Οι στιγμές έντασης λίγο πριν από το διαζύγιο

Τι είχε συμβεί;

22 Νοεμβρίου 2020 09:29
Αποκαλυπτικά πλάνα για Φαίη Σκορδά-Γιώργο Λιάγκα: Οι στιγμές έντασης λίγο πριν από το διαζύγιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποκαλυπτικά πλάνα κυκλοφόρησαν για την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, με το ζευγάρι να βρίσκεται σε στιγμές ευτυχίας λίγο πριν από το διαζύγιο και τη μοιρασιά του χρόνου στα παιδιά τους, αν και φυσικά ένιωθαν μαζί την… ένταση της δουλειάς.

Οι δυο τους, συγκεκριμένα, είχαν πραγματοποιήσει ένα ιδιαίτερο trailer, στο πλαίσιο της διαφήμισης της νέας σεζόν για το «Πρωινό», όταν βρίσκονταν μαζί στην ίδια εκπομπή. Σε αυτό, οι συντελεστές της εκπομπής, ως μέλη μίας ορχήστρας, εκτελούν ένα γνωστό συμφωνικό έργο. Είναι όλοι τους καλοντυμένοι, με μαύρα κοστούμια και τουαλέτες και αποπνέουν έναν αέρα εγγυημένης διαχρονικότητας.

Το δημιουργικό concept του trailer ανήκε στη Frank και η παραγωγή έγινε από τον ΑΝΤ1 με σκηνοθέτη τον Κώστα Τριπύλα, ενώ το γύρισμα έγινε στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά.

Σεισμός με την Φαίη Σκορδά: Έξοδος με τον Νίκο Ηλιόπουλο αλλά όλοι κοιτούσαν στα πόδια της!

Μαζί με τον Νίκο Ηλιόπουλο «τσάκωσαν» οι φωτογράφοι την Φαίη Σκορδά πριν από λίγες ημέρες. Ωστόσο, στις φωτογραφίες πολλές κυρίες που αγαπούν την μόδα, θα κοιτάξουν σίγουρα τα πόδια της και αυτό γιατί επέλεξε μια από τις πιο αμφιλεγόμενες τάσεις.

Η παρουσιάστρια πραγματοποιεί σπάνιες δημόσια εμφανίσεις με το σύντροφό της, αφού θέλει να κρατάει την σχέση της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα σχόλια, για να την προστατεύσει.

Σε μια από αυτές ωστόσο τις σπάνιες εμφανίσεις, έκανε μια στιλιστική επιλογή που συζητήθηκε. Η Φαίη Σκορδά στη... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share