Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Καλύτερα από ποτέ η Αθηνά Ωνάση: Η απόφαση που «πλήγωσε» τον Αλβάρο

Τι έκανε;

22 Νοεμβρίου 2020 06:44
Καλύτερα από ποτέ η Αθηνά Ωνάση: Η απόφαση που «πλήγωσε» τον Αλβάρο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλύτερα από ποτέ φάνηκε να είναι η Αθηνά Ωνάση, παρά τις ουκ ολίγες δύσκολες στιγμές που έχει ζήσει, με μια της απόφαση να δείχνει πως έχει ξεπεράσει τον Αλβάρο, «πληγώνοντας» έτσι τον πρώην σύζυγό της.

Ο ίδιος τη διέγραψε για τα καλά από τη ζωή του περνώντας και στον επόμενο γάμο του με τη Ντενίζ Σεβερό, αλλά και η Αθηνά Ωνάση, που μεταξύ άλλων προκάλεσε τους Έλληνες με μια της κίνηση, δεν πάει πίσω. Η ζωή με τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο έχει περάσει στο παρελθόν κι εκείνη επέστρεψε στους κανονικούς ρυθμούς της καθημερινότητάς της και σε ό,τι την κάνει ευτυχισμένη, που δεν είναι άλλο από την ιππασία.

Η 34χρονη χρυσή κληρονόμος έχει βρει τον παλιό καλό εαυτό της μετά από δύο χρόνια μετά από το διαζύγιό της και εμφανίστηκε σε αγώνες ιππασίας, με την εξωτερική της εμφάνιση σε καλύτερη φάση από ποτέ.

Με το γέλιο να φωτίζει το πρόσωπό της, αδυνατισμένη και γεμάτη όρεξη για τους αγώνες η Αθηνά Ωνάση αποφάσισε μέχρι και να δραστηριοποιηθεί στα social media. Η αποκάλυψη έγινε μέσω του ταγκαρίσματος που έκανε ο διάσημος λογαριασμός που ασχολείται με την ιππασία στο Instagram, «δίνοντας» την @athina295. Βέβαια, ο λογαριασμός της κληρονόμου είναι κλειδωμένος, ιδιωτικός, με μόλις 8 δημοσιεύσεις, 52 ακολούθους που θέλει να μοιράζεται μαζί τους ό,τι αναρτά και εκείνη ακολουθεί 63 λογαριασμούς.

Αυτή είναι η χλιδάτη έπαυλη της Αθηνάς Ωνάση: 4 υπνοδωμάτια για να στεγάσει και τους επίδοξους "εραστές"

Η ζωή της πλουσιότερης γυναίκας στον κόσμο, όπως είχε παλιότερα ανακηρυχθεί από το περιοδικό Forbes, δείχνει περίτρανα ότι τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία. Η Αθηνά Ωνάση, πριν από τον χωρισμό της με τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο είχε ξοδέψει το αστρονομικό ποσό των 14 εκατομμυρίων για να αποκτήσει μια πολυτελή βίλα στην Φλόριντα των ΗΠΑ.

Ωστόσο, δεν πρόλαβε να την χαρεί με τον αγαπημένο της, αφού λίγο αργότερα ήρθε το τέλος στο γάμο τους μετά από 10 χρόνια. Συγκεκριμένα, η Αθηνά είχε "πιάσει στα πράσα" τον πρώην άντρας της σε μια διπλανή βίλα, με την ερωμένη του.

Η βίλα είναι χτισμένη μέσα σε ένα οικόπεδο 2 στρεμμάτων και διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, 6 μαρμάρινα μπάνια, μια μοντέρνα κουζίνα και φυσικά όλες τις ανέσεις που η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση “επιβάλλεται” να έχει. Η υπερπολυτελής κατοικία βρίσκεται στην Φλόριντα, είναι 480 τ.μ. και δημιουργήθηκε με σκοπό να αποτελέσει επίγειο παράδεισο όχι μόνο του ζευγαριού και των αγαπημένων τους αλόγων αλλά και των επίδοξων εραστών.

Χαρακτηρίζεται από μοντέρνες πινελιές αλλά παραμένει σε κλασικό ύφος. Το στοιχείο της πέτρας χρησιμοποιείται σε αρκετά σημεία της οικίας ενώ το γκρι και το λευκό είναι τα χρώματα που κυριαρχούν στην εξωτερική όψη της έπαυλης. Είναι όμως αλήθεια πως στο συγκεκριμένο συγκρότημα έχει δοθεί περισσότερη έμφαση στη στέγαση των αλόγων παρά στην ίδια την κατοικία.

Μπορεί η είδηση τους χωρισμού του ζευγαριού να είχε σκάσει σαν βόμβα, ωστόσο η χρυσή κληρονόμος δείχνει όλη της την αγάπη στα αγαπημένα της άλογα με τους υπερσύγχρονους στάβλους της.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share