Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» για το «The Bachelor»: Ντροπή για τους γονείς του Βασιλάκου - Το ντοκουμέντο που τους πρόδωσε

Ποια είναι η αλήθεια;

21 Νοεμβρίου 2020 09:18
«Βόμβα» για το «The Bachelor»: Ντροπή για τους γονείς του Βασιλάκου - Το ντοκουμέντο που τους πρόδωσε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια αποκάλυψη «βόμβα» βγήκε στην φόρα για το «The Bachelor», με τους γονείς του Παναγιώτη Βασιλάκου να δείχνουν ίσως ντροπή από το περιεχόμενο του ριάλιτι κι ένα ντοκουμέντο να τους προδίδει.

Είναι όλα τελικά ένα σενάριο; Νέες φωτογραφίες έρχονται να σπείρουν νέες αμφιβολίες για το κατά πόσον είναι ένα ριάλιτι ή ένα προϊόν μυθοπλασίας, στο τελευταίο επεισόδιο του οποίου ο Παναγιώτης... παράτησε τις παίκτριες.

Για άλλη μια φορά το προφίλ του Instagram, soulaglamorous, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram φουντώνοντας ακόμα περισσότερο τις φήμες.

Στην πρώτη φωτογραφία φαίνονται οι γονείς του Παναγιώτη Βασιλάκου, όπως μας τους παρουσίασαν στο «The Bachelor».

Στη δεύτερη φωτογραφία, μια παλιά ανάρτηση του Παναγιώτη Βασιλάκου από το 2016 δείχνει τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Οι γονείς του είναι διαφορετικοί και ο ίδιος φαίνεται να ποζάρει περήφανος δίπλα τους.

Έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα τελευταία τέσσερα χρόνια ή πρόκειται για άλλους ανθρώπους; Μήπως οι γονείς του Παναγιώτη δεν ήταν σύμφωνοι με τη συμμετοχή του γιου τους, σε βαθμό που δεν ήθελαν να εμφανιστούν; Μπορείτε να δείτε τα ντοκουμέντα και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Ουρλιαχτά και φωνές από τις παίκτριες με αυτό που είδαν - Τεράστια έκπληξη

Μια τεράστια έκπληξη αντίκρυσαν οι παίκτριες του «The Bachelor», με αποτέλεσμα να αντιδράσουν με ουρλιαχτά και φωνές απέναντι σε αυτό που είδαν, νιώθοντας εν μέρει συγκίνηση.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος επέλεξε να κάνει αυτή την έκπληξη στα κορίτσια, η οποία θα έλεγε κανείς πως ήταν «διπλή». Στην αρχή, δηλαδή, τους είπε πως στο cocktail party θα τραγουδούσαν ένα κομμάτι της αρεσκείας τους πάνω σε μια σκηνή, αλλά οι εκπλήξεις δε σταμάτησαν εκεί.

Κι αυτό, γιατί ο δημοσιογράφος Γιώργος Σατσίδης τους παρουσίασε… την Έλενα Μπάση. Η τραγουδίστρια και πρώην… συγκάτοικος φάνηκε στη σκηνή μέσα από πυροτεχνήματα και τραγούδησε το «Αυτό το κάτι που θέλω» της Καίτης Γαρμπή, σε μια μοναδική ερμηνεία, ενώ οι άλλοτε συμπαίκτριές της δήλωσαν συγκινημένες.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share