Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021

Θυμάστε τη δημοσιογράφο Τζέλα Παυλάκου; Δε θα πιστεύετε πώς είναι σήμερα η άλλοτε παρουσιάστρια ειδήσεων

Απίστευτη αλλαγή στην εικόνα της

20 Νοεμβρίου 2020 17:33
Θυμάστε τη δημοσιογράφο Τζέλα Παυλάκου; Δε θα πιστεύετε πώς είναι σήμερα η άλλοτε παρουσιάστρια ειδήσεων
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε τη δημοσιογράφο Τζέλα Παυλάκου, η οποία αποτελούσε την… πασπαρτού παρουσιάστρια ειδήσεων του ΑΝΤ1, καθώς ήταν παρούσα όποτε χρειαζόταν; Δε θα πιστεύετε με τίποτα, λοιπόν, πώς είναι σήμερα, έχοντας αποτελέσει μια από τις μορφές του σταθμού τη δεκαετία του ’90.

Η δημοσιογράφος εδώ και κάποια χρόνια απέχει από την τηλεόραση, όχι, όμως και από τη δημοσιογραφία, την οποία υπηρέτησε στη συνέχεια μέσα από τον Αθήνα 9,84, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε πώς είναι σήμερα η Άννα Μπουσδούκου.

Μάλιστα, προς το 2016 η δημοσιογράφος ηγήθηκε μίας πολύ ενδιαφέρουσας προσπάθειας με τίτλο «Μαθαίνω το ραδιόφωνο στον Αθήνα 9.84» κατά την οποία μαθητές και μαθήτριες από σχολεία της Αθήνας βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του σταθμού για να μάθουν από πρώτο χέρι τη μαγεία του ραδιοφώνου.

Τζέλα Παυλάκου πώς είναι σήμερα

Θυμάστε τον δημοσιογράφο και σχολιαστή Στρατή Λιαρέλλη; Έτσι είναι σήμερα και για αυτό εξαφανίστηκε από τα πάνελ

Θυμάστε τον Στρατή Λιαρέλλη, δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 και μια από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες στο ενημερωτικό κομμάτι του σταθμού; Τα χρόνια πέρασαν και ο σχολιαστής έχει εξαφανιστεί από ένα πάνελ, κάτι που εξηγείται από το πρόβλημα υγείας, που είχε αντιμετωπίσει και σήμερα δεν είναι πολύ διαφορετικός.

Ο ίδιος το 2019 νοσηλεύτηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο και μετά από αρκετές μέρες πήρε εξιτήριο και πήγε στο σπίτι του. Ο κ. Λιαρέλης είναι ένας από τους πλέον έμπιστους ανθρώπους του κ. Θοδωρή Κυριακού στον ΑΝΤ1, ενώ έχει τον ρόλο του εντεταλμένου συμβούλου από το 2017, όταν και άρχισε να σταματήσει να εμφανίζεται στο δελτίο ειδήσεων, όπως συνήθιζε.

Ο κ. Λιαρέλης είχε αναλάβει τον Ιούνιο του 2018 τη θέση του γενικού διευθυντή στο κανάλι του Αμαρουσίου, αλλά αργότερα ο κ. Κυριακού του εμπιστεύτηκε τη θέση του εντεταλμένου συμβούλου.

Ο Στρατής Λιαρέλης αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα στελέχη στην ελληνική τηλεόραση και στο παρελθόν είχε αναλάβει κορυφαίες διοικητικές θέσεις σε πολλούς τηλεοπτικούς σταθμούς. Βρέθηκε στον ΑΝΤ1 από το πρώτο διάστημα λειτουργίας του σταθμού και είχε καθοριστική συμμετοχή στην εδραίωση του στην ελληνική τηλεοπτική αγορά. Είναι ο άνθρωπος που κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες είχε εκπροσωπήσει τον ΑΝΤ1. Τότε εκτός από τα προσωπικά του αντικείμενα και τα ρούχα του είχε φέρει μαζί του και ένα στρώμα.

Ο Θοδωρής Κυριακού περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη τον εντεταλμένο σύμβουλο και του παρέχει την αμέριστη στήριξή του όλες αυτές τις μέρες καθώς κανείς στο κανάλι του Αμαρουσίου δεν ξεχνά τη μάχη που έδωσε ο κ. Λιαρέλης την περίοδο της διεκδίκησης στο διαγωνισμό τηλεοπτικών αδειών.

Έτσι είναι σήμερα

Σε μια από τις πιο πρόσφατες και σπάνιες εμφανίσεις του, στο

στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Ελεονώρα Ζουγανέλη απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τον Στρατή Λιαρέλλη με τη σύζυγό του Νάντια Λιαρέλλη σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις τους.

Στρατής Λιαρέλλης σύζυγος

Το χαμηλών τόνων ζευγάρι φανερά ευδιάθετο διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τις επιτυχίες της τραγουδίστριας, ενώ δεν έλειψαν και οι τρυφερές μεταξύ τους στιγμές.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share