Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Απίστευτο! Θυμάστε την «Τασούλα» από τη διαφήμιση; Δείτε πως είναι σήμερα

Αγνώριστη!

20 Νοεμβρίου 2020 13:11
Απίστευτο! Θυμάστε την «Τασούλα» από τη διαφήμιση; Δείτε πως είναι σήμερα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη θυμάστε τη «Τασούλα» από τη διαφήμιση με τον Κίτσο; Είχε κάνει μεγάλη θραύση τότε η Μαρία Διακοπαναγιώτου. Μια ηθοποιό που ψάξαμε να βρούμε… και να δούμε πώς είναι σήμερα.

Η Μαρία εντοπίστηκε απο τις κεραίες μας μετά από καιρό να ποζάρει στο Instagram κάνοντας αστεία γκριμάτσα μαζί με το βαφτιστήρι της, το οποίο το χει αγκαλιά και τη κουμπάρα της που φοράει μπλούζα με νεκροκεφαλή.

Η Μαρία άλλωστε εκτός από ταλαντούχα έχει και απίστευτο χιουμορ. Δεν έχει αλλάξει και πολύ ε; Μάλλον έχει πάρει κάποια κιλάκια αλλά της πάει...

Ενώ δείτε πως είναι η κόρη της Τάμτα... Κουκλάρα!

Θυμάστε την Άννα Μπουσδούκου; - Δείτε πως είναι σήμερα η πρώην δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ

Εδώ και αρκετό καιρό η πρώην δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ Άννα Μπουσδούκου έχει αποχωρήσει από τα φώτα της δημοσιότητας χωρίς να ακούγονται πολλά για εκείνη. Επίσης δείτε πως είναι σήμερα η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Μπήλιω Τσουκαλά. Θα εκπλαγείτε.

Συγκεκριμένα η Άννα Μπουσδούκου έχει εγκαταλείψει τα τηλεοπτικά πλατό, αφού πλέον εργάζεται στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ως σύμβουλος σε δωρεές σχετικές με τη δημοσιογραφία.

«Συνολικά σε αυτά τα 13 χρόνια έμαθα πολλά πράγματα. Αλλά δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός μου η τηλεόραση. Ήταν κάτι, όμως, το οποίο μου ήρθε, ήταν κάτι το οποίο το ευχαριστήθηκα, ήταν κάτι το οποίο το έζησα, ήταν κάτι το οποίο με προβλημάτισε, ήταν κάτι το οποίο το ζύγισα και είναι κάτι το οποίο δεν φοβήθηκα ούτε όταν μου ήρθε, αλλά ούτε όταν το διέκοψα», είχε πει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της μιλώντας για την απόφαση της να εγκαταλείψει την τηλεόραση.

Η δημοσιογράφος έκανε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση σε μια συνέντευξη του θα συζητηθεί. Αυτή την Παρασκευή θα τη δούμε καλεσμένη στην εκπομπή «Προσωπικά».

Η Έλενα Κατρίτση επιχειρεί να αποκρυπτογραφήσει τη θέση της γυναίκας στα ΜΜΕ και στα Social Media στην Ελλάδα του 2020. Αυτή την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου στην εκπομπή "Προσωπικά" στις 23:00, στην ΕΡΤ1 και ανάμεσα στις καλεσμένες της θα δούμε και την Άννα Μπουσδούκου μετά από πολύ καιρό.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share