Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τράκαρε η Αννίτα Πάνια μαζί με τους συνεργάτες της - Η επική στιγμή που ελάχιστοι θυμούνται! (video)

Το αδιανόητο περιστατικό που μας έκανε να δακρύσουμε από τα γέλια!

19 Νοεμβρίου 2020 10:35
Τράκαρε η Αννίτα Πάνια μαζί με τους συνεργάτες της - Η επική στιγμή που ελάχιστοι θυμούνται! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ελάχιστοι είναι εκείνοι που θυμούνται ένα επικό περιστατικό με την Αννίτα Πάνια και τους συνεργάτες της. Ειδικότερα, σε μία παλαιότερη εκπομπή της παρουσιάστριας, είδαμε μια επική στιγμή, καθώς θέλοντας να παρουσιάσουν ένα αμάξι, τράκαραν μέσα στο πλατό!

Ναι, καλά διαβάσατε! ​Μες τη χαρά είχε ξεκινήσει η Αννίτα Πάνια να δείξει στους τηλεθεατές της εκπομπής το αυτοκίνητο που θα τους έδινε δώρο, όμως το χαμόγελο δεν έμεινε για πολύ στα χείλη της. Η παρουσιάστρια είχε τη φαεινή ιδέα να βάλει μέσα τους συνεργάτες της και να κάνουν μία βόλτα, με αποτέλεσμα να ρίξει το αμάξι πάνω σε ένα σκαλάκι.

Τόσο εκείνη, όσο και οι συνεργάτες της, πανικοβλήθηκαν για λίγο και μετά συνέχισαν την κανονική ροή της εκπομπής. Μιας και αναφερθήκαμε στην Αννίτα Πάνια, δείτε εδώ μια φωτογραφία με τον πρώην.

Δείτε το βίντεο από εκείνη την εκπομπή:

«Αυτόν τον άνδρα θέλω…» - Έξαλλος ο Νίκος Καρβέλας με την αποκάλυψη της Αννίτας Πάνια

Μια αποκάλυψη πραγματοποιήθηκε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, η οποία φυσικά αν γινόταν από την πλευρά της παρουσιάστριας, θα μπορούσε να κάνει έξαλλο τον Νίκο Καρβέλα.

Η Αννίτα Πάνια, είναι μια παρουσιάστρια που έχει αφήσει το στίγμα της στην ελληνική τηλεόραση, μέσα από τις εκπομπές της. Φέτος, την απολαμβάνουμε μέσα από την συχνότητα του Open, με την εκπομπή «Αννίτα Κοίτα».

Ένα επεισόδιο που σίγουρα θα αφήσει εποχή είναι αυτό όπου βρέθηκε στο πλατό η Μαριλένα. Η Μαριλένα μετά την ωτοπλαστική πήγε στο πλατό θέλοντας να βρει κάποιο γιατρό ή δικηγόρο για να κάνει σχέση, με έναν άνδρα... να φλερτάρει τηλεφωνικά την παρουσιάστρια.

Αννίτα Πάνια: 50άρης βγήκε στην εκπομπή της και της την έπεσε - Δείτε την αντίδρασή της και θα μείνετε άφωνοι

Αννίτα Πάνια: Στον «αέρα» της εκπομπής της γνωστής παρουσιάστριας βγήκε ο 50άρης Λάμπρος από τη Λειβαδιά και έκανε την παρουσιάστρια, την παρέα της, τους τηλεθεατές και το κοινό να "λιώσουν".

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share