Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έτοιμοι για γάμο... στα κρυφά Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η τελετή που έβαλε τα πάντα στη θέση τους

Όλες οι λεπτομέρειες στο φως

19 Νοεμβρίου 2020 08:03
Έτοιμοι για γάμο... στα κρυφά Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η τελετή που έβαλε τα πάντα στη θέση τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έτοιμοι για ένα γάμο… στα κρυφά εμφανίστηκαν η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, με μια τελετή να βάζει τα πάντα στη θέση τους, σχετικά με τη μεταξύ τους σχέση.

Πάμε πίσω στο 2016, όταν Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης, που μεταξύ άλλων έμαθαν τα «μαύρα» μαντάτα, είχαν πάει μαζί στη Νέα Υόρκη. Παρά όσα είχαν ακουστεί εκείνο το διάστημα για κρίση στη σχέση του διάσημου ζευγαριού, έγκυρες πληροφορίες λένε ότι η ηθοποιός και ο τραγουδιστής όχι μόνο δεν είχαν απομακρυνθεί, αλλά ήρθαν ακόμη πιο κοντά εξαιτίας ενός γάμου.

Ενας πολύ καλός φίλος του Μιχάλη από την Κύπρο κάλεσε εκείνον και τη σύντροφό του στις ΗΠΑ κι έτσι το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το ταξίδι και να συνδυάσει το ευχάριστο γεγονός με διακοπές.

Φήμες θέλουν ο γάμος αυτός να έσωσε την σχέση του ζευγαριού, καθώς εκείνο το διάστημα οι τσακωμοί ήταν έντονοι και είχαν φτάσει μια ανάσα από τον χωρισμό.

Ξεκάθαρες απαντήσεις για τον χωρισμό Ζέτας Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη: Οι δυο τους…

Ξεκάθαρες απαντήσεις δόθηκαν για τον χωρισμό της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη, απέναντι σε όσα αναφέρονταν στις φήμες, με τους δυο τους να είναι σαφείς.

Η διάσημη ηθοποίος και παρουσιάστρια, λοιπόν, βρέθηκε μαζί με τον τραγουδοποιό στην πρεμιέρα της παράστασης «Η Ταράτσα του Φοίβου “COVID-19 Edition”» στο θέατρο Άλσος.

Το ερωτευμένο ζευγάρι κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις, αφού κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή. Η Ζέτα και ο Μιχάλης ήταν πιο ερωτευμένοι από ποτέ και πόζαραν χαμογελαστοί και ευδιάθετοι στον φωτογραφικό φακό.

Δεν θα την αναγνωρίσεις! Η Ζέτα Μακρυπούλια στο πλάι της Κορομηλά σε ηλικία 16 ετών (Video)

Το 1993 στο τηλεοπτικό σόου Chiao Ant1 η Ρούλα Κορομηλά έδωσε τη δυνατότητα στην Ζέτα Μακρυπούλια να κάνει τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση.

Δείτε τη να τραγουδάει, μόλις σε ηλικία 16 ετών, μαζί με την παρουσιάστρια το «Αγγελέ μου, τύραννέ μου».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share