Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δείτε πώς είναι σήμερα Ο «Ξανθός» της Γαλάζιας λίμνης... - Κούκλος!

Θα πάθετε σοκ!

16 Νοεμβρίου 2020 13:06
Δείτε πώς είναι σήμερα Ο «Ξανθός» της Γαλάζιας λίμνης... - Κούκλος!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο συμπρωταγωνιστής της Μπρουκ Σιλντς μεγάλωσε και δύσκολα θα τον αναγνώριζε κανείς. Η «Γαλάζια Λίμνη» στο πλευρό της Μπρουκ Σιλντς ήταν το καλύτερο ξεκίνημα για την καριέρα του Κρίστοφερ Άτκινς.

Ποιος ξέχασε τον ξανθό πρωταγωνιστή; Δείτε πως είναι σήμερα!

Το αγόρι με τις ξανθές μπούκλες που όλες ερωτεύτηκαν τη δεκαετία του ’80, είναι πλέον 57 ετών και ουδεμία σχέση έχει με την εικόνα του τότε. Στην ταινία,βλέπεις, ήταν 19 ετών.

Ο ίδιος, δεν έχει επιδιώξει να «παγώσει τον χρόνο, με τις ρυτίδες στο πρόσωπό του να μας κάνουν να συνειδητοποιούμε πως πέρασαν περίπου 40 χρόνια -38 για την ακρίβεια- από τη στιγμή που πρωτοείδαμε τις περιπέτειες των κινηματογραφικών Εμ και και Ρίτσαρντ.

Σήμερα, δεν θα τον αναγνωρίζαμε με τίποτα,παρά το γεγονός ότι τα χαρακτηριστικά του δεν έχουν αλλάξει.

Για μας θα είναι πάντα 19!

Επίσης δείτε πως είναι σήμερα η Φίφη από το "Ευτυχισμένοι Μαζί θα πάθετε πλάκα!

Θυμάστε τον δημοσιογράφο και σχολιαστή Στρατή Λιαρέλλη; Έτσι είναι σήμερα και για αυτό εξαφανίστηκε από τα πάνελ

Θυμάστε τον Στρατή Λιαρέλλη, δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 και μια από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες στο ενημερωτικό κομμάτι του σταθμού; Τα χρόνια πέρασαν και ο σχολιαστής έχει εξαφανιστεί από ένα πάνελ, κάτι που εξηγείται από το πρόβλημα υγείας, που είχε αντιμετωπίσει και σήμερα δεν είναι πολύ διαφορετικός.

Ο ίδιος το 2019 νοσηλεύτηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο και μετά από αρκετές μέρες πήρε εξιτήριο και πήγε στο σπίτι του. Ο κ. Λιαρέλης είναι ένας από τους πλέον έμπιστους ανθρώπους του κ. Θοδωρή Κυριακού στον ΑΝΤ1, ενώ έχει τον ρόλο του εντεταλμένου συμβούλου από το 2017, όταν και άρχισε να σταματήσει να εμφανίζεται στο δελτίο ειδήσεων, όπως συνήθιζε.

Ο κ. Λιαρέλης είχε αναλάβει τον Ιούνιο του 2018 τη θέση του γενικού διευθυντή στο κανάλι του Αμαρουσίου, αλλά αργότερα ο κ. Κυριακού του εμπιστεύτηκε τη θέση του εντεταλμένου συμβούλου, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε και πώς είναι η Έλλη Στάη σήμερα.

Ο Στρατής Λιαρέλης αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα στελέχη στην ελληνική τηλεόραση και στο παρελθόν είχε αναλάβει κορυφαίες διοικητικές θέσεις σε πολλούς τηλεοπτικούς σταθμούς. Βρέθηκε στον ΑΝΤ1 από το πρώτο διάστημα λειτουργίας του σταθμού και είχε καθοριστική συμμετοχή στην εδραίωση του στην ελληνική τηλεοπτική αγορά.

Είναι ο άνθρωπος που κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες είχε εκπροσωπήσει τον ΑΝΤ1. Τότε εκτός από τα προσωπικά του αντικείμενα και τα ρούα του είχε φέρει μαζί του και ένα στρώμα.

Ο Θοδωρής Κυριακού περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη τον εντεταλμένο σύμβουλο και του παρέχει την αμέριστη στήριξή του όλες αυτές τις μέρες καθώς κανείς στο κανάλι του Αμαρουσίου δεν ξεχνά τη μάχη που έδωσε ο κ. Λιαρέλης την περίοδο της διεκδίκησης στο διαγωνισμό τηλεοπτικών αδειών.

Έτσι είναι σήμερα

Σε μια από τις πιο πρόσφατες και σπάνιες εμφανίσεις του, στο

στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Ελεονώρα Ζουγανέλη απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τον Στρατή Λιαρέλλη με τη σύζυγό του Νάντια Λιαρέλλη σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις τους.

Το χαμηλών τόνων ζευγάρι φανερά ευδιάθετο διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τις επιτυχίες της τραγουδίστριας, ενώ δεν έλειψαν και οι τρυφερές μεταξύ τους στιγμές.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share