Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δεν θα την αναγνωρίσεις! Η Ζέτα Μακρυπούλια στο πλάι της Κορομηλά σε ηλικία 16 ετών (Video)

Στο μακρινό 1993!

15 Νοεμβρίου 2020 19:00
Δεν θα την αναγνωρίσεις! Η Ζέτα Μακρυπούλια στο πλάι της Κορομηλά σε ηλικία 16 ετών (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το 1993 στο τηλεοπτικό σόου Chiao Ant1 η Ρούλα Κορομηλά έδωσε τη δυνατότητα στην Ζέτα Μακρυπούλια να κάνει τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση.

Δείτε τη να τραγουδάει, μόλις σε ηλικία 16 ετών, μαζί με την παρουσιάστρια το «Αγγελέ μου, τύραννέ μου». Ενώ, ένα άγριος καβγάς είχε υπάρξει ανάμεσα σε Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη, με όλες τις λεπτομέρειες να βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με το τι συνέβη πριν από ένα γάμο, όπου παρέστησαν.

«Όχι δεν μπορώ...» - Έριξε τη «βόμβα» ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για τη σχέση με τη Ζέτα Μακρυπούλια

Έριξε τη «βόμβα» ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σχετικά με τη σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια, απαντώντας πως… δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα, αναφορικά με τη σύντροφό του και όχι μόνο.

«Τα μεγάλα πάθη γεννιούνται με τη μεγάλη επιτυχία και τη δόξα. Αυτά πηγαίνουν μαζί», παραδέχεται με ειλκρίνεια στον Σταύρο Θεοδωράκη. «Μπορείς να είσαι μεγάλος σταρ και να μην έχεις μεγάλα πάθη;», τον ρώτησε ο δημοσιογράφος και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αφού σκέφτηκε χαμογελώντας για δευτερόλεπτα απάντηση: «Νομίζω, όχι».

Ο διάσημος τραγουδοποιός, στις δηλώσεις που έκανε για το θέμα αυτό, πρόσθεσε πως «τα μεγάλα πάθη γεννιούνται με τη μεγάλη επιτυχία, τη δόξα, την αγωνία να κάνεις πράγματα, να διατηρηθείς στην κορυφή». Ίσως ένα από τα… πάθη του να είναι και η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια, που γνώρισε λίγο αργότερα, ευρισκόμενος σε σχέση μαζί της εδώ και πολλά χρόνια, αν και πρόσφατα έμεινε... κόκκαλο με μια πρόταση γάμου στην ίδια.

Τρέλανε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη με αυτό που φόρεσε η Ζέτα Μακρυπούλια: Το αποκάλυψε δημόσια και δεν άφησε... τίποτα στην φαντασία

Τρέλανε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη με αυτό που φόρεσε η Ζέτα Μακρυπούλια, αποκαλύπτοντάς το και δημόσια, δίχως να αφήσει… τίποτα στην φαντασία για τους χιλιάδες θαυμαστές της.

Οι δυο τους, όπως και ο υπόλοιπος κόσμος, είχαν κάνει μια Ανάσταση διαφορετική από τις άλλες, αυτό ωστόσο δε σημαίνει πως το ζευγάρι δεν τήρησε τις παραδόσεις.

Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής, έφαγαν, τσούγκρισαν αυγά ενώ άναψαν και τις λαμπάδες του για να μπουν για τα καλά στο πνεύμα των εορτών.

Η διαφορά από τις προηγούμενες φορές ωστόσο ήταν πως το ζευγάρι δε βρέθηκε στην εκκλησία αλλά στο μπαλκόνι του σπιτιού του με τη Ζέτα να φοράει τη ρόμπα της.

«Ανάσταση με ρόμπα και τηλεόραση πρώτη φορά. Μια εμπειρία ακόμη λοιπόν» έγραψε η Ζέτα Μακρυπούλια κάτω από τη λεζάντα του story που δημοσίευσε.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share