Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021

Αυτή είναι η κούκλα αδελφή της Αθηνάς Ωνάση! - Γυναικάρα

Απίστευτα κουκλάρα!

10 Νοεμβρίου 2020 15:05
Αυτή είναι η κούκλα αδελφή της Αθηνάς Ωνάση! - Γυναικάρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Aθηνά Ωνάση είναι η μοναδική κληρονόμος της αμύθητης περιουσίας του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση, κόρη της Χριστίνας Ωνάση και του Τιερί Ρουσέλ.

Μετά τον θάνατο της μητέρας της, η χρυσή κληρονόμος μεγάλωσε με την οικογένεια του πατέρα της και της δεύτερης συζύγου του Μαρίνε Landhage και τα τρία ετεροθαλή της αδέρφια, Έρικ, Σαντρίν και Γιοχάνα.

Επίσης αξίζει να διαβάσετε για τις τραγικές ώρες που περνάει η Αθηνά Ωνάση, "εξαιτίας ενός σοβαρού χειρουργείου".

Η αδελφή της Αθηνάς Ωνάση

Έγκυος η Αθηνά Ωνάση: Η μεγάλη τραγωδία και το γεγονός που τη σημάδεψε

Αυτό και αν είναι αποκάλυψη για τη χρυσή κληρονόμο, Αθηνά Ωνάση! Ποια… τραγωδία κρυβόταν πίσω από την εγκυμοσύνη;

Είναι γνωστό πως η Αθηνά Ωνάση εδώ και αρκετά χρόνια έχει χωρίσει από τον Αλβάρο, ο οποίος μάλιστα έχει συνεχίσει τη ζωή του καθώς έχει παντρευτεί και έχει αποκτήσει και ένα ακόμα παιδί. Ωστόσο η πιο… τραγική αποκάλυψη που έρχεται στο φως για τη ζωή της κληρονόμου είναι πως όταν ήταν παντρεμένη και ερωτευμένη τρελά με τον πρώην σύζυγό της είχε μείνει έγκυος αλλά χωρίς να τα καταφέρει!

Αθηνά Ωνάση εγκυμοσύνη

Φήμες της εποχής ήθελαν την Αθηνά Ωνάση να αποβάλει στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της! Φήμες που δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ! Μιας και αναφερθήκαμε στην Ωνάση, δείτε εδώ όσα είχε αναφέρει ο στενός συνεργάτης της οικογένειας για τη συμπεριφορά της.

Ένα βήμα πριν από την αυτοκτονία η Αθηνά Ωνάση - Τραγικές στιγμές για την κληρονόμο

Τραγικές στιγμές έζησε η Αθηνά Ωνάση, η οποία στο παρελθόν μάλιστα είχε βρεθεί ένα βήμα πριν από την αυτοκτονία, όπως είχαν μαρτυρήσει άτομα του στενού της περιβάλλοντος.

Αδιαμφισβήτητα η Αθηνά Ωνάση, τα τελευταία χρόνια βιώνει μια πολύ... άσχημη κατάσταση. Η χρυσή κληρονόμος βλέπει την προσωπική της ζωή να φιγουράρει σε περιοδικά και ιστοσελίδες.

Τα τελευταία χρόνια έχουν γραφτεί πολλά για το τι μπορεί να έχει συμβεί για τον χωρισμό της. Ωστόσο καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Αλβάρο απάτησε την Αθηνά με όμορφη Ισπανίδα, με την οποία βέβαια είναι και παντρεμένος με παιδί πια.

Από την άλλη, υπάρχουν και οι φήμες πως η Αθηνά ζήτησε από τον σύζυγο της να απομακρυνθεί από κοντά της τόσο ο ίδιος, όσο και η κόρη του, καθώς πιστεύει πως πάσχει από τον σύνδρομο ξαφνικού θανάτου. Μάλιστα, ένα τελευταίο γεγονός που την στιγμάτισε ήταν ο θάνατος του αλόγου που αγόρασε το ζευγάρι στην κόρη του ολυμπιονίκη, Βίβιαν.

Αθηνά Ωνάση αυτοκτονία Αλβάρο

Την ώρα που όλοι διερωτώνται ποια είναι η κατάσταση της Αθηνάς, την αποκάλυψη κατάφερε να φέρει στο φως της δημοσιότητας ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος. Ο δημοσιογράφος, είναι ο βιογράφος και στενός φίλος του Αριστοτέλη Ωνάση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η κληρονόμος της αμύθητης περιουσίας βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση: «Η Αθηνά θέλει να βάλει τέλος στη ζωή της, γι’ αυτό και περιστοιχίζεται από τους σωματοφύλακες της 24 ώρες το εικοσιτετράωρο»

Τέλος, στο εν λόγω δημοσίευμα αναφέρεται πως, ο Alvaro ήθελε να κάνουν παιδί, ενώ η Αθηνά θεωρεί πως το είδος της δεν πρέπει να συνεχιστεί: «Οι ρίζες των Ωνάσηδων πρέπει να εκλείψουν, γιατί φέρουν μέσα τους μια κατάρα αρχαίας τραγωδίας».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share