Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φρίκη: Κυκλοφόρησε απαγορευμένη φωτογραφία της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Ήθελε να τις εξαφανίσει η Ελισάβετ

10 Νοεμβρίου 2020 08:26
Φρίκη: Κυκλοφόρησε απαγορευμένη φωτογραφία της πριγκίπισσας Νταϊάνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φρίκη έχει επικρατήσει στο Buckingham με την απαγορευμένη φωτογραφία της πριγκίπισσας Νταϊάνα που είχαν κυκλοφορήσει! Η Βασίλισσα Ελισάβετ ήθελε να την εξαφανίσει, ωστόσο όπως όλα δείχνουν δεν τα κατάφερε!

Μπορεί η Ελισάβετ να κατάφερε να "διώξει" νωρίς την πριγκίπισσα από το παλάτι, πριν ακόμα εκείνη καταφέρει να κάνει κουμάντο, φαίνεται ωστόσο πως η Βασίλισσα δεν τα έχει όλα υπό έλεγχο! Συγκεκριμένα, οι paparazzi έδιναν και έπαιρναν την εποχή που η Νταϊάνα έφυγε από το παλάτι, και τη συνέλαβαν σε πολλές προσωπικές στιγμές.

Μία από αυτές ήταν μία εκδρομή της στην παραλία, στην οποία φορούσε μπικίνι! Βέβαια μία τέτοια φωτογραφία δεν είναι επιτρεπτό να κυκλοφορεί από τη μητέρα του διαδόχου, ωστόσο η Ελισάβετ δε μπόρεσε να κάνει για να τις καταστρέψει! Μιας και αναφερθήκαμε στη Νταϊάνα, δείτε εδώ τι είχε γίνει με τη σορό της.

Δείτε την παρακάτω:

Η Νταϊάνα είχε επιχειρήσει να κόψει τις φλέβες της για... - Η αποκάλυψη "βόμβα" που προκαλεί ανατριχίλα

Μια αποκάλυψη που ανατριχιάζει είχε έρθει στην επιφάνεια για την Νταϊάνα. Η Πριγκίπισσα, λόγω της παράνομης σχέσης του Κάρολου και της Καμίλα πήγε να κόψει τις φλέβες της με ξυραφάκι. Ενώ, λίγο καιρό πριν κολλητή της φίλη αποκάλυψε ποιος ήταν ο μεγάλος έρωτας της Πριγκίπισσας.

Τέσσερις φορές είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει και οι περιγραφές είναι συγκλονιστικές. Ήταν η πρώτη φορά που είχε μιλήσει ανοιχτά.

«Ήμουν τόσο μελαγχολική που προσπάθησα να κόψω τις φλέβες μου με ξυράφια», είχε περιγράψει σύμφωνα με δημοσιεύματα η Νταϊάνα για μια από τις πολλές απόπειρες που είχε κάνει.

Μάλιστα όπως γράφουν δημοσιεύματα το 1982 ενώ ήταν τεσσάρων μηνών έγκυος στον πρίγκιπα Γουίλιαμ είχε πέσει από τις σκάλες για να τραβήξει την προσοχή του συζύγου της. Εκείνος αδιάφορος την είχε αποκαλέσει γκρινιάρα και της είχε πει ότι δεν πρόκειται να κάτσει αν την ακούσει.

«Πάντα μου το κάνεις αυτό. Πάω για ιππασία τώρα. Έτσι έπεσα από τις σκάλες. Η Βασίλισσα βγήκε έξω τρομοκρατημένη. Έτρεμε. Είχε φοβηθεί πολύ. Ήξερα ότι δεν θα χάσω το μωρό αν και είχα μελανιάσει αρκετά στο στομάχι. Όταν επέστρεψε, ξέρεις, ήταν απλά απορριπτικός. Συνέχισε για την πόρτα και έφυγε» είχε πει περιγράφοντας το περιστατικό.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share