Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η Νταϊάνα είχε επιχειρήσει να κόψει τις φλέβες της για... - Η αποκάλυψη "βόμβα" που προκαλεί ανατριχίλα

Η απόπειρα αυτοκτονίας που κανείς δεν γνώριζε

8 Νοεμβρίου 2020 20:04
Η Νταϊάνα είχε επιχειρήσει να κόψει τις φλέβες της για... - Η αποκάλυψη

Μια αποκάλυψη που ανατριχιάζει είχε έρθει στην επιφάνεια για την Νταϊάνα. Η Πριγκίπισσα, λόγω της παράνομης σχέσης του Κάρολου και της Καμίλα πήγε να κόψει τις φλέβες της με ξυραφάκι. Ενώ, λίγο καιρό πριν κολλητή της φίλη αποκάλυψε ποιος ήταν ο μεγάλος έρωτας της Πριγκίπισσας.

Τέσσερις φορές είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει και οι περιγραφές είναι συγκλονιστικές. Ήταν η πρώτη φορά που είχε μιλήσει ανοιχτά.

«Ήμουν τόσο μελαγχολική που προσπάθησα να κόψω τις φλέβες μου με ξυράφια», είχε περιγράψει σύμφωνα με δημοσιεύματα η Νταϊάνα για μια από τις πολλές απόπειρες που είχε κάνει.

Μάλιστα όπως γράφουν δημοσιεύματα το 1982 ενώ ήταν τεσσάρων μηνών έγκυος στον πρίγκιπα Γουίλιαμ είχε πέσει από τις σκάλες για να τραβήξει την προσοχή του συζύγου της. Εκείνος αδιάφορος την είχε αποκαλέσει γκρινιάρα και της είχε πει ότι δεν πρόκειται να κάτσει αν την ακούσει.


«Πάντα μου το κάνεις αυτό. Πάω για ιππασία τώρα. Έτσι έπεσα από τις σκάλες. Η Βασίλισσα βγήκε έξω τρομοκρατημένη. Έτρεμε. Είχε φοβηθεί πολύ. Ήξερα ότι δεν θα χάσω το μωρό αν και είχα μελανιάσει αρκετά στο στομάχι. Όταν επέστρεψε, ξέρεις, ήταν απλά απορριπτικός. Συνέχισε για την πόρτα και έφυγε» είχε πει περιγράφοντας το περιστατικό.

"Η Νταϊάνα στοιχειώνει τους διαδρόμους του παλατιού": Τρόμος με τις αποκαλύψεις

Σοκ και δέος επικρατεί στο Buckingham, με την είδηση πως η Νταϊάνα στοιχειώνει το παλάτι. Η απίστευτη αποκάλυψη της Ελισάβετ, αλλά και των υπηρετών, άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό!

Η σχέση τους ναι μεν είχε πολλά σκαμπανεβάσματα, όμως όπως είναι γνωστό ήταν κυρίως περίπλοκη τις περισσότερες φορές, και εξακολουθεί να είναι ακόμη και σήμερα. Αν και η πριγκίπισσα πέθανε τον Αύγουστο του 1997, το "φάντασμά" της καλά επικρατεί και "στοιχειώνει" τους διαδρόμους του παλατιού.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύματα μιλάνε για το φάντασμά της, έπειτα από τον απάνθρωπο "χαμό" της, άλλωστε. Η ίδια φαίνεται πως κάνει τη ζωή όλων πιο δύσκολη, ακόμη και μετά από τόσα χρόνια. Μερικοί υπηρέτες, μάλιστα, αναφέρθηκαν σε αίσθηση "αναταραχής" επειδή νόμιζαν ότι το παλάτι ήταν στοιχειωμένο.

Ένας γείτονας κλήθηκε και επιβεβαίωσε, ότι υπήρχε ένα μυστηριώδες συναίσθημα στην αύρα, και ότι η τραυματική και βίαιη φύση του θανάτου της Νταϊάνα θα μπορούσε να φταίει για μια τέτοια διαταραχή. Στο άκουσμα αυτών των νέων, η βασίλισσα συγκέντρωσε μερικούς ανθρώπους κοντά της για προστασία.

Το 2001, μόλις λίγα χρόνια μετά το θάνατο της Νταϊάνα, μάλιστα είχε προγραμματίσει μια τελετή γενικού καθαρισμού που αποσκοπούσε στο να φέρει την ειρήνη πίσω στο σπίτι της χώρας. Μιας και αναφερθήκαμε στην πριγκίπισσα, δείτε εδώ την αποκάλυψη της κολλητής της.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share