Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021

"Η Νταϊάνα στοιχειώνει τους διαδρόμους του παλατιού": Τρόμος με τις αποκαλύψεις

Σοκ και δέος στο Buckingham!

5 Νοεμβρίου 2020 09:56
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ και δέος επικρατεί στο Buckingham, με την είδηση πως η Νταϊάνα στοιχειώνει το παλάτι. Η απίστευτη αποκάλυψη της Ελισάβετ, αλλά και των υπηρετών, άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό!

Η σχέση τους ναι μεν είχε πολλά σκαμπανεβάσματα, όμως όπως είναι γνωστό ήταν κυρίως περίπλοκη τις περισσότερες φορές, και εξακολουθεί να είναι ακόμη και σήμερα. Αν και η πριγκίπισσα πέθανε τον Αύγουστο του 1997, το "φάντασμά" της καλά επικρατεί και "στοιχειώνει" τους διαδρόμους του παλατιού.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύματα μιλάνε για το φάντασμά της, έπειτα από τον απάνθρωπο "χαμό" της, άλλωστε. Η ίδια φαίνεται πως κάνει τη ζωή όλων πιο δύσκολη, ακόμη και μετά από τόσα χρόνια. Μερικοί υπηρέτες, μάλιστα, αναφέρθηκαν σε αίσθηση "αναταραχής" επειδή νόμιζαν ότι το παλάτι ήταν στοιχειωμένο.

πριγκίπισσα Νταϊάνα

Ένας γείτονας κλήθηκε και επιβεβαίωσε, ότι υπήρχε ένα μυστηριώδες συναίσθημα στην αύρα, και ότι η τραυματική και βίαιη φύση του θανάτου της Νταϊάνα θα μπορούσε να φταίει για μια τέτοια διαταραχή. Στο άκουσμα αυτών των νέων, η βασίλισσα συγκέντρωσε μερικούς ανθρώπους κοντά της για προστασία.

Το 2001, μόλις λίγα χρόνια μετά το θάνατο της Νταϊάνα, μάλιστα είχε προγραμματίσει μια τελετή γενικού καθαρισμού που αποσκοπούσε στο να φέρει την ειρήνη πίσω στο σπίτι της χώρας. Μιας και αναφερθήκαμε στην πριγκίπισσα, δείτε εδώ την αποκάλυψη της κολλητής της.

"Η απόκτηση μιας μπέμπας": Έγκυος η Νταϊάνα λίγο πριν το θάνατο;

Μια "βόμβα" "έσκασε" για την πριγκίπισσα Νταϊάνα. Τι αποκάλυψε ένα κοντινό της άνθρωπος; Ο πρώην μπάτλερ της βασιλικής οικογένειας Paul Burrell, ο οποίος άνηκε στο προσωπικό της βασιλικής οικογένειας από το 1987, έκανε μια αποκάλυψη που λίγοι γνώριζαν.

Ειδικότερα ανέφερε: "Η Νταϊάνα πάντα ήθελε ένα κορίτσι. Η απόκτηση μιας μπέμπας στην οικογένεια, θα σήμαινε τα πάντα για την Νταϊάνα και της στερήθηκε η ευκαιρία να αγαπήσει τα εγγόνια της, ειδικά τη Charlotte. Θα λάτρευε την Κέιτ, επίσης".

πριγκίπισσα Νταϊάνα έγκυος

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που το ακούμε πως η Νταϊάνα ήθελε διακαώς να αποκτήσει μια κόρη. Σε καμία περίπτωση δεν είχε απογοητευθεί από την έλευση των δύο αγοριών στη ζωή της, τα οποία λάτρευε, απλώς ήθελε να αποκτήσει πολύ και ένα κορίτσι.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge τίμησαν τη μνήμη της πριγκίπισσας Νταϊάνα με το πλήρες όνομα της πριγκίπισσας Charlotte, το οποίο είναι Charlotte Elizabeth Diana. Μιας και αναφερθήκαμε στην πριγκίπισσα, δείτε εδώ μια φωτογραφία της... σκάνδαλο.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share