Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νύχτα-θρίλερ για την Κάτια Ζυγούλη - Η εξομολόγηση για το ξενοδοχείο «τσάκισε» τον Σάκη Ρουβά

Τι είχε συμβεί;

3 Νοεμβρίου 2020 08:22
Νύχτα-θρίλερ για την Κάτια Ζυγούλη - Η εξομολόγηση για το ξενοδοχείο «τσάκισε» τον Σάκη Ρουβά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια νύχτα-θρίλερ είχε βιώσει η Κάτια Ζυγούλη, η οποία στη συνέχεια βρέθηκε «βεβαρυμένη» ψυχολογικά, με την εξομολόγηση για το ξενοδοχείο να «τσακίζει» και τον Σάκη Ρουβά.

Είναι μια παλιά ιστορία που η ίδια αποκάλυψε. Μια ιστορία από εκείνες, που σου στοιχίζουν και σημαδεύουν την ψυχολογία σου για καιρό. Το μοναδικά όμορφο κορίτσι του μόντελινγκ, η Κάτια Ζυγούλη, μπορεί να μην έδωσε όλες τις λεπτομέρειες, ήταν όμως απόλυτα κατατοπιστική. Ένα πολύ δύσκολο περιστατικό που έζησε και την «τσάκισε» ψυχολογικά με αποτέλεσμα να αρχίζει να κλαίει, αποκάλυψε η ίδια για πρώτη φορά, με μια αποκάλυψη σοκ να γίνεται για τα... χαστούκια στον τραγουδιστή.

Το μοντέλο, λίγο καιρό πριν, στην εκπομπή «Ιστορίες μόδας», οι οποίες θα σταματήσουν, αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο γεγονός, το οποίο σημειώθηκε όταν ήταν πολύ μικρή.

«Μου έχει τύχει να είμαι στη Ρώμη, να έχω πάρει μια πάρα πολύ καλή δουλειά αλλά δυστυχώς η αντιμετώπιση του πελάτη ήταν λίγο άσχημη. Επειδή ήμουν πάρα πολύ μικρή και δε μπορούσα να το διαχειριστώ, κατέληξα να κάνουν παράπονα οι πελάτες στο γραφείο που μου είχε κλείσει τη δουλειά και εγώ στο ξενοδοχείο να κλαίω και να λέω "τελείωσε, σταματάω το modeling". Τελικά δε σταμάτησα αλλά ακόμη τη θυμάμαι εκείνη τη νύχτα στη Ρώμη», ανέφερε η Κάτια Ζυγούλη.

Αυτή είναι η κούκλα πρώην του Σάκη Ρουβά

Μπορεί οι περισσότεροι να την έχουν ξεχάσει ή οι νεότεροι να μην τη γνωρίζουν καν, ωστόσο εμείς την ανακαλύψαμε. Δείτε πώς είναι σήμερα η πρώην σχέση του Σάκη Ρουβά προ εικοσαετίας, δηλαδή πριν γνωρίσει την Κάτια Ζυγούλη.

Στις αρχές του 2000, ο Σάκης Ρουβάς είχε ερωτευτεί την Ρεμπέκα Γουάνγκ. Μια σχέση που είχε βρεθεί πολλές φορές στα φώτα της δημοσιότητας. “Κάποτε θα 'μαστε μαζί να το θυμάσαι” τραγουδούσε ο Σάκης Ρουβάς σ’ ένα από τα πιο ερωτικά τραγούδια του.

Αλλά τελικά αυτός ο έρωτας δεν καρποφόρησε, αφού λίγο μετά το χωρισμό τους, στη ζωή του τραγουδιστή μπήκε η Κάτια Ζυγούλη, με την οποία δημιούργησε μια όμορφη οικογένεια.

Δείτε πως είναι σήμερα η πρώην του:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share