Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μίλησε δημόσια για τον χωρισμό ο Μιχάλης Χατζηγιάννης - «Πάγωσε» τη Ζέτα Μακρυπούλια και στο τέλος θα μείνουν…

Τι είχε πει σε εκπομπή ο τραγουδιστής;

3 Νοεμβρίου 2020 07:35
Μίλησε δημόσια για τον χωρισμό ο Μιχάλης Χατζηγιάννης - «Πάγωσε» τη Ζέτα Μακρυπούλια και στο τέλος θα μείνουν…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαριστικά είναι όσα είπε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο οποίος μίλησε δημόσια για χωρισμό και «πάγωσε» τη Ζέτα Μακρυπούλια, αναφέροντας το τι σχέσεις θα ήθελε σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός φαινόταν ξεκαθαρος και πολύ ώριμος για το ζήτημα, εν γένει, από μικρή ηλικία. Αξίζει να δει κανείς πώς εκφράζεται σε συνέντευξη, όπου λέει λίγα, αλλά κατατοπιστικά για πολλούς και φυσικά κυρίως για τον ίδιο, αν και δεν έχετε ιδέα για το ποιος ήταν ο έρωτας της Ζέτας 26 χρόνια νωρίτερα.

Ο Μιχάλης, λοιπόν, αφού είπε πολλές από τις ανησυχίες του με… τίτλους, το ίδιο έκανε και για τις επιλογές του. Στις σχέσεις, στα τραγούδια, στις συνεργασίες. Ανέφερε, δε, ποιούς ξένους καλλιτέχνες θαυμάζει και γιατί.

Πιο πρόσφατα, δε, σε μια εκπομπή που αναδεικνύει την ουσιαστική σχέση ανθρώπων και ζώων, που μας ξεναγεί σε έναν κόσμο με ιστορίες φιλοζωίας και ανθρωπιάς στην πόλη και στην ύπαιθρο, ο αγαπημένος ερμηνευτής μας περιγράφει τη δύναμη που αντλεί από τη ζωντάνια και τη χαρά της Ζάνης, και πως είναι μια καθημερινή πηγή αστείρευτης αισιοδοξίας και ελπίδας για τον ίδιο.

Ο Μιχάλης, μέσα από την εκπομπή «Πλάνα με ουρά» στην ΕΡΤ2, ξετυλίγει ένα ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι της ζωής του στο πώς είναι να συμβιώνει κανείς με ένα κατοικίδιο που έχει ειδικές ανάγκες αλλά και μιλάει στην δημοσιογράφο Τασούλα Επτακοίλη, συνολικά για τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων και τον σεβασμό που τους αξίζει.

Απίθανες αποκαλύψεις για Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη: Χωρισμένοι μες στο ίδιο το σπίτι τους!

Απίθανες αποκαλύψεις βγήκαν στην φόρα από την ίδια τη Ζέτα Μακρυπούλια για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, με την ίδια να αναφέρει πως είναι… χωρισμένοι στο ίδιο το σπίτι τους, μιας και ο διάσημος τραγουδιστής έχει μια συγκεκριμένη συνήθεια και, γενικά, έχουν διαφορές στις δραστηριότητές τους.

Εδώ και καιρό έχει γίνει γνωστό πως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει κόψει οριστικά το κρέας και έτσι ο ρεπόρτερ της εκπομπής, θέλησε να μάθει αν έχει υιοθετήσει και η Ζέτα Μακρυπούλια την ίδια συνήθεια.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως ακόμα δεν μπορεί να το κόψει, αλλά λόγω του αγαπημένου της, τρώει πολύ συχνά vegan φαγητά.

Μάλιστα, παραδέχθηκε πως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης διαβάζει πολύ συχνά στο σπίτι ένα βιβλίο με vegan συνταγές που του είχε κάνει δώρο πέρυσι ο Γρηγόρης Μπάκας.

Παράλληλα, η παρουσιάστρια μίλησε και για τα νούμερα τηλεθέασης, αποκαλύπτοντας πως δεν τα παρακολουθεί συστηματικά.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share