Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Την έφαγαν: Ατύχημα για την Αθηνά Ωνάση

Χτύπησε αρκετά η κληρονόμος!

3 Νοεμβρίου 2020 07:52
Την έφαγαν: Ατύχημα για την Αθηνά Ωνάση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα ατύχημα είχε πριν από καιρό η Αθηνά Ωνάση, καθώς, ενώ ήταν πάνω στο άλογο, έπεσε και τραυματίστηκε στο πόδι. Μάλιστα, όλοι απορούσαν, διότι η χρυσή κληρονόμος θέλει πάντα να κερδίζει.

Συγκεκριμένα, σχεδόν πριν από δύο χρόνια, η χρυσή κληρονόμος είχε δώσει το παρών στο ιππικό γκαλά με τη χορηγία της Hermes στο Παρίσι, όπου και είχε διαγωνιστεί με τα γαλανόλευκα. Η Αθηνά Ωνάση, όμως, στο Saunt Hermes CS15 που συγκεντρώνει κάθε χρόνο τα μεγαλύτερα ονόματα της ιππασίας αν και διεκδικούσε το έπαθλο, τελικά είχε φύγει κουτσαίνοντας από την αρένα.

Ειδικότερα, η χρυσή κληρονόμος είχε πέσει από το άλογό της Contanga και είχε τραυματιστεί στο πόδι, κάτι που της στέρησε την ευκαιρία να διεκδικήσει κάποιο έπαθλο. Η εγγονή του Αριστοτέλη είχε και στο παρελθόν σοβαρά ατυχήματα, όπως το 2007 που είχε σπάσει δυο πλευρά, το 2012, αλλά και το 2014.

Από αυτές τις πτώσεις η Αθηνά είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο με κατάγματα όπως το 2012, ωστόσο δεν το έβαλε κάτω ούτε σκέφτηκε στιγμή να παραιτηθεί από το αγαπημένο της αγώνισμα. Μιας και αναφερθήκαμε στην Αθηνά Ωνάση, δείτε εδώ πότε λύγισε συναισθηματικά.

Σάλος με την Αθηνά Ωνάση - Η είδηση που προκάλεσε αναστάτωση

Αναστάτωση είχε προκαλέσει στη showbiz η είδηση πως η Αθηνά Ωνάση και ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο δεν ήταν πια μαζί μετά από 11 χρόνια γάμου.

Την είδηση αρχικά είχε δημοσιεύσει η βραζιλιάνικη εφημερίδα "Epoca", ενώ λίγες μέρες αργότερα δημοσίευμα γερμανικής ιστοσελίδας ανέφερε, ότι ο Ντόντα κεράτωσε την Αθηνά με μία Ισπανίδα. Λίγο μετά την είδηση του χωρισμού, η κουμπάρα του ζευγαριού, είχε μιλήσει και είχε αναφέρει:

"Με την Αθηνά μιλάω αλλά δεν θα σας πω για το διαζύγιο της. Αν θέλει θα σας πει η ίδια γι’ αυτό. Είναι δικό της θέμα", είχε αναφέρει στην εφημερίδα "Secret", ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού πολλοί ήταν οι λόγοι που οδήγησαν στο χωρισμό.

Ένας από αυτούς ήταν η λατρεία του Ντόντα για το γυναικείο φύλο αλλά και η πλούσια ζωή που του άρεσε, χαρακτηριστικά που ενοχλούσαν την Αθηνά, η οποία ήθελε να ζει μια ήρεμη ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το κερασάκι στην τούρτα όμως, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, φαίνεται πως αποτέλεσε ένα τρίτο πρόσωπο που μπήκε στη ζωή της Αθηνάς. Αυτός δεν ήταν άλλος από έναν παιδικό της φίλο με τον οποίο και είχε έρθει αρκετά κοντά. Μιας και αναφερθήκαμε στην Αθηνά Ωνάση, δείτε εδώ μια ακόμα αποκάλυψη.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share