Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Χαμός στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου: «Τον έβαλα κάτω και…»

Τι συνέβη;

3 Νοεμβρίου 2020 07:24
Χαμός στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου: «Τον έβαλα κάτω και…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαμός είχε επικρατήσει στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου, με την πρώτη να αναφέρεται μέσω της εκπομπής της σε ένα περιστατικό, όπου σύμφωνα με την ίδια, τον… έβαλε κάτω για να μιλήσουν.

Συγκεκριμένα η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της προτελευταίας εκπομπής της, αναφέρθηκε στον διάλογο που είχε με τον σύζυγό της ένα βράδυ, με ένα μωρό εσχάτως να τους αλλάζει τη ζωή.

«Να ευχαριστιόμαστε το κάθε λεπτό με ανθρώπους που αγαπάμε. Κάθε στιγμή είναι μοναδική. Έχω γίνει φιλόσοφος. Δεν το περιμένατε από μένα. Σάμπως το περίμενα εγώ; Την Παρασκευή που έφυγα από εδώ και ήμουν έτσι όπως ήμουν, πήγα σπίτι μου κατά τις 9 το βράδυ. Έβαλα κάτω τον Μάκη. Το τι του έλεγα… Τι αναπτύξεις του έκανα….

Κάποια στιγμή μου λέει “αγάπη μου είσαι καλά;” Λέω “είμαι σε φάση φιλοσοφική;” Μου είπε “ναι”. Του λέω “δεν το συνηθίζω”. Μου απαντάει “όχι”. Είπα πολύ ωραία πράγματα μόνο που τα ξεχνάω του λέω, γιατί βγαίνουν μόνα τους, αυθόρμητα», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Απίστευτο, δεν φαντάζεστε ποια είναι η διαφορά ηλικίας τους!

Ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια – αν όχι το πιο διάσημο – της ελληνικής showbiz, γνωρίστηκε το καλοκαίρι του 2009, όταν η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να κάνει διακοπές στα Άχλα της Άνδρου. Ο έρωτας τους άρχισε μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Λάτσιο, όταν ο επιχειρηματίας έδειξε στην παρουσιάστρια τη ζωή πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το ταξίδι αυτό, έμελλε να είναι η αρχή ενός δυνατού love story, καθώς η γνωριμία της Ελένης Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο, εξελίχθηκε από έναν δυνατό έρωτα, σε μία σε μία υπέροχη σχέση, αλλά και στη γέννηση της μικρής Μαρίνας.

To περασμένο καλοκαίρι και μετά το “τέλος” της εκπομπής “Ελένη”, η βασίλισσα της Ελληνικής τηλεόρασης γιόρτασε 11 χρόνια από τον καιρό που γνωρίστηκε για πρώτη φορά με τον αγαπημένο της.

Ποια είναι όμως η διαφορά ηλικίας τους;

Αν και πολλοί πιστεύουν πως η διαφορά τους κυμαίνεται σε χρόνια, η αλήθεια είναι πως πρόκειται για μήνες.

Είναι γεννημένοι και οι δυο το 1969 και είναι 51 ετών. Ίσως, να είναι και αυτό ένα ακόμα μυστικό στην επιτυχία τους, αφού φαίνεται ότι αναζητούν τις ίδιες εμπειρίες και στόχους ζωής.

Για την ιστορία, ο Μάκης είναι μεγαλύτερος κατά εννέα μήνες.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share