Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021

Πανζουρλισμός με τη διαθήκη της πριγκίπισσας Νταϊάνα - Αποκάλυψη

Η κίνηση που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων

2 Νοεμβρίου 2020 08:45
Πανζουρλισμός με τη διαθήκη της πριγκίπισσας Νταϊάνα - Αποκάλυψη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σάλος έχει προκληθεί με τη διαθήκη της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Άφησε τα σκουλαρίκια στον Ουίλιαμ και τα έδωσε στην Κέιτ. Δείτε το κόσμημα!

Διαβάστε αναλυτικά όσα έγιναν γνωστά για τη διαθήκη της

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον και η Μέγκαν Μαρκλ φορούν τιμητικά τα κοσμήματα της Νταϊάνα: τελευταίο παράδειγμα η Δούκισσα του Cambridge, η οποία τίμησε την εκλιπούσα πεθερά της στη βάπτιση του Archie-Harrison φορώντας τα σκουλαρίκια της.

Επίσης, το δαχτυλίδι των αρραβώνων της Μέγκαν Μαρκλ αποτελείται από ένα μεγάλο διαμάντι, το οποίο διάλεξε ο Χάρι στο πρώτο τους κοινό ταξίδι στη Βotswana μαζί με μερικά ακόμη διαμάντια τα οποία συνέθεσε με το προσωπικό του γούστο από τη συλλογή της μητέρας του.

Και οι περιπτώσεις που οι δυο “νύφες” της Lady έχουν φορέσει κάποια δικά της κοσμήματα δε σταματούν εδώ. Πως βρέθηκαν, όμως, στα χέρια τους; Σύμφωνα με τη διαθήκη της, η αδικοχαμένη πριγκίπισσα άφησε όλα της τα κοσμήματα στους γιους της γράφοντας συγκεκριμένα:

πριγκίπισσας Νταϊάνα διαθήκη

"Θα ήθελα να κληροδοτήσω όλα μου τα κοσμήματα στους γιους μου ώστε οι σύζυγοί τους εάν και εφόσον θελήσουν να μπορούν να τα πάρουν ή να τα χρησιμοποιήσουν. Όσο για την ακριβή κατανομή τους, την αφήνω στη διακριτική τους ευχέρεια".

Η αλήθεια είναι ότι και τα δυο αγόρια ακολούθησαν την επιθυμία της μητέρας τους και οι σύζυγοί τους φορούν σε ιδιαίτερες περιπτώσεις τα κοσμήματά της. Βέβαια, έχουμε δει και κάποια από τα κοσμήματα της Νταϊάνα να τα φορά η Καμίλα, σύζυγος πλέον του Καρόλου, όπως μια καρφίτσα η οποία προέκυψε από ένα μεταποιημένο περιδέραιο της Lady.

Τέλος, σε πρόσφατη εμφάνισή της η Μέγκαν εμφανίστηκε φορώντας στο λαιμό της ένα κολιέ στο οποίο κρεμόταν το γράμμα Α ( προς τιμήν του γιου της Archie) και όλοι έσπευσαν να μιλήσουν για μια νέα τάση στο κόσμημα. Λάθος. Η Νταϊάνα φόρεσε το αρχικό γράμμα του ονόματός της, το D, πριν ακόμη παντρευτεί τον Κάρολο. Μιας και αναφερθήκαμε στη Νταϊάνα, δείτε εδώ όσα είχε πει αμέσως μετά το τροχαίο της.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share