Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

"Πιο καραγκιόζης πεθαίνεις. Άθλιε": Οργή από τον Νίκο Χατζηνικολάου

Τι συνέβη με τον παρουσιαστή;

31 Οκτωβρίου 2020 11:36
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φανερά εκνευρισμένος ήταν πριν λίγο καιρό, ο Νίκος Χατζηνικολάου; Τι συνέβη με τον παρουσιαστή; Σε ποιον είπε αυτά τα λόγια;

Συγκεκριμένα, με αφορμή τις αποκαλύψεις που είχαν γίνει για την πυρκαγιά στο Μάτι, ένας follower του δημοσιογράφου στο Twitter έκανε ένα σχόλιο για τον αρχηγό της Πυροσβεστικής, το site του, αλλά και τα λεφτά που δόθηκαν από την κυβέρνηση.

Χαρακτηριστικά έγραψε: "Καλά κρασιά. Βγήκε ήδη ο τότε αρχηγός της πυροσβεστικής και διαψεύδει τους διαλόγους. Χαχα μπράβο στον ενικό. Πόσα πήρατε από τον πέτσα είπαμε;"

Έτσι με αφορμή αυτό το σχόλιο, ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε: "Πιο καραγκιόζης πεθαίνεις! Να μην αναφέρουμε τη δήλωση του πρωθυπουργού; Ασχολίαστη είναι. Δεν ντρέπεσαι γελοίε να μας κατηγορείς; Άθλιε!" Μιας και αναφερθήκαμε στον παρουσιαστή του Ant1, δείτε εδώ μια ανακοίνωση που έσκασε για την εκπομπή του.

Δείτε το διάλογο:

«Ντροπή σου για αυτές τις βρωμιές…» - Νέο «ξέσπασμα» του Νίκου Χατζηνικολάου

Σε ένα νέο «ξέσπασμα» προχώρησε ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος για ακόμη μια φορά έβαλε κατά του συναδέλφου του, που μαζί του έχει ανοίξει μια φοβερή κόντρα τον τελευταίο καιρό.

Συγκεκριμένα, μέσα από την εφημερίδα του ο Στέφανος Χίος έκανε αναφορές, τόσο στη σύζυγο όσο και στον πεθερό του παρουσιαστή. Δε δίστασε, μάλιστα, να μιλήσει για φυλάκιση του δεύτερου για χρέη, ενώ εκείνος έχει φύγει από τη ζωή, άρα δεν έχει τη δυνατότητα να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Όλα αυτά εξόργισαν τον Χατζηνικολάου, ο οποίος αντέδρασε έντονα στο πρωτοσέλιδο, που είχε τα δύο αγαπημένα του πρόσωπα ως κεντρικά, κάνοντας λόγο για «λάσπη από νεοναζί» και τονίζοντας, ότι είναι ντροπή για τον Χίο.

«Αναπαράγεις τη λάσπη του άθλιου νεοναζί; Ο πεθερός μου έχει φύγει από τη ζωή εδώ και χρόνια...Και η γυναίκα μου και μητέρα των παιδιών μου δεν έχει καμμία σχέση με τις αθλιότητες αυτού του εγκληματία! Ντροπή να αναπαράγεις τις βρωμιές ενός άθλιου αλήτη!», ανέφερε ο ίδιος στο Twitter.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share