Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πανικός για Αννίτα Πάνια και Νίκο Καρβέλα: Οι υστερίες έκαναν τον κόσμο να ξεσηκωθεί

Χαμός με το ζευγάρι

30 Οκτωβρίου 2020 17:48
Πανικός για Αννίτα Πάνια και Νίκο Καρβέλα: Οι υστερίες έκαναν τον κόσμο να ξεσηκωθεί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πανικός υπήρξε με την Αννίτα Πάνια και τον Νίκο Καρβέλα, που επιδόθηκαν σε φωνές και υστερίες μπροστά σε όλο τον κόσμο, που τους παρακολουθούσε εμβρόντητος και, μετά, ξεσηκώθηκε από τη συμπεριφορά τους.

Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη πριν από δυο καλοκαίρια. Η Αννίτα Πάνια, για την οποία επικράτησε σάλος πρόσφατα, κατέβηκε με τον γιο της στην Καλαμάτα, χωρίς τον Καρβέλα καθώς μετά τον χωρισμό τους δεν κάνουν κοινές διακοπές, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο Νίκος δεν βλέπει ή δεν θα περάσει χρόνο με το παιδί του.

Ήδη μάλιστα είχε γίνει η πρώτη επίσκεψη του συνθέτη στο εξοχικό, όπου προκλήθηκε και ο πρώτος καβγάς του πρώην ζευγαριού.

Ένας καβγάς που η είδηση του κυκλοφόρησε πολύ γρήγορα από την Καλαμάτα στην Αθήνα, επιβεβαιώνοντας έτσι εμπράκτως εκείνους που λένε ότι ανάμεσα στο τότε εν διαστάσει ζευγάρι υπήρχαν πολύ τεταμένες σχέσεις.

Μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο καβγάς έγινε από την πρώτη μέρα κιόλας που πήγε ο Καρβέλας στο εξοχικό και βγήκαν να φάνε σε ένα εστιατόριο.

Οι αυτόπτες μάρτυρες είδαν το ζευγάρι να μιλάει πολύ έντονα στο τραπέζι και να φωνάζει ο ένας στον άλλον, με αποτέλεσμα να πληρώσουν άρον άρον και να σηκωθούν να φύγουν από το μαγαζί χωρίς να έχουν φάει τίποτα.

«Δε γουστάρει να είναι δικός μας...» - Πανικός με το παιδί της Αννίτας Πάνια και του Νίκου Καρβέλα

Πανικό έφερε η αποκάλυψη της Αννίτας Πάνια για το παιδί που έχει με τον Νίκο Καρβέλα, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως, κατά κάποιο τρόπο… δε θέλει να είναι δικός τους γιος.

Η έμπειρη παρουσιάστρια σπάνια δίνει συνεντεύξεις και, όποτε το κάνει, έχει να δώσει ειδήσεις. Σε μία από αυτές, έδειξε επί της ουσίας τον τρόπο, που μεγάλωσε το παιδί της με το διάσημο συνθέτη.

«Τα παιδιά κανονίζουν τους γονείς; Το παιδί με διάλεξε; Τι ωραίο αυτό που μου λες! Ωραίο είναι αυτό… Σου βγάζω το καπέλο! […] Είμαι τύπου τον λατρεύω, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Έχω μεγάλη λατρεία και καψούρα. Αλλά αυτός δεν γουστάρει να μιλάω καθόλου γι’ αυτόν. Δεν γουστάρει το «είμαι του Καρβέλα και της Πάνια το παιδί», δεν τα θέλει. Και τώρα που συζητάμε έχουμε πολλά πει» δήλωσε η Αννίτα Πάνια.

Η Αννίτα Πάνια τόνισε: «Υπάρχουν πράγματα που είναι μεγάλα και πράγματα που είναι ξεφτιλισμένα. Ξεφτιλισμένα είναι τα περισσότερα. Και μεγάλα είναι λίγα και καλά. Το γεγονός πως είμαστε καλά, έχουμε υγεία είναι μεγάλο. Το αυτονόητο είναι μεγάλο, όλα τα άλλα είναι να ‘χαμε να λέγαμε».

«Δοξάζω τον Θεό που έκανα το παιδί μου. Ευτυχώς που γνώρισα τον Καρβέλα και έκανα το παιδί. Με άλλο άνθρωπο δεν θα γινόταν αυτό. Μόνο αυτή η λατρεία και ευτυχώς! Δεν το είχα το μητρικό ένστικτο καθόλου. Δεν ξέρω πώς είναι… Δεν αισθάνθηκα ποτέ την ανάγκη να κάνω παιδί. Αλλά με αυτόν τον τύπο… Μάλλον με διάλεξε το παιδί, ο Ανδρέας τα έκανε όλα», αποκάλυψε η Αννίτα Πάνια.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share