Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021

"Η Αννίτα Πάνια γυμνή στο...": Σάλος με την παρουσιάστρια

Όσα εξομολογήθηκε για το βίντεο που της χρεώναν

30 Οκτωβρίου 2020 11:39
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για το ροζ βίντεο που της χρέωναν είχε μιλήσει η Αννίτα Πάνια στον αέρα της εκπομπής της. Η παρουσιάστρια, σόκαρε με τα λόγια της και τις αποκαλύψεις.

Αφορμή για να μιλήσει ανοιχτά για το θέμα, στάθηκε η εξομολόγηση που είχε κάνει η Χριστίνα Ορφανίδη για τα όσα έζησε, όταν ο πρώην σύντροφος της δημοσίευσε μια προσωπική ερωτική τους στιγμή.

Η εξομολόγηση της Αννίτας Πάνια για το ροζ βίντεο

"Αυτό το έργο το ξέρω εγώ… ακόμα και τώρα βλέπω δημοσιεύματα η Τσίλα και η Πάνια γυμνές στο καμαρίνι και κυκλοφορούσε ένα βίντεο. Το θυμάστε; Σάλος τότε, πριν χρόνια με αυτό το βίντεο και ήταν μία ίδια σαν εμένα… Έμοιαζε στο μαλλί αλλά είχε πιο ωραίο σώμα από εμένα , οπότε αν είχα το σώμα της θα προτιμούσα να είχα φάει τη ξεφτίλα, δεν πειράζει (γέλια). Το θέμα είναι ότι ακούς ακούς και υπακούς…

Αννίτα Πάνια

Συνέχεια έβλεπα το ροζ βίντεο με την Πάνια και την Τσίλα που είναι γυμνές και… και το έπαιζαν όλα τα site, πήγαινα στο κανάλι με κοιτούσαν περίεργα οι συνεργάτες μου, έλεγα και εγώ « τι έχουν πάθει αυτοί και κατάλαβα…». Από την πλευρά μου δεν υπήρχε αυτό το ροζ βίντεο και δεν με ένοιαζε κιόλας… Απλώς έβρισκα γελοίο αυτό της αναπαραγωγής" είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Αννίτα Πάνια.

«Δε γουστάρει να είναι δικός μας...» - Πανικός με το παιδί της Αννίτας Πάνια και του Νίκου Καρβέλα

Πανικό έφερε η αποκάλυψη της Αννίτας Πάνια για το παιδί που έχει με τον Νίκο Καρβέλα, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως, κατά κάποιο τρόπο… δε θέλει να είναι δικός τους γιος.

Η έμπειρη παρουσιάστρια σπάνια δίνει συνεντεύξεις και, όποτε το κάνει, έχει να δώσει ειδήσεις. Σε μία από αυτές, έδειξε επί της ουσίας τον τρόπο, που μεγάλωσε το παιδί της με το διάσημο συνθέτη, ενώ βίωσε με τη σειρά της το απόλυτο σοκ.

«Τα παιδιά κανονίζουν τους γονείς; Το παιδί με διάλεξε; Τι ωραίο αυτό που μου λες! Ωραίο είναι αυτό… Σου βγάζω το καπέλο! […] Είμαι τύπου τον λατρεύω, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Έχω μεγάλη λατρεία και καψούρα. Αλλά αυτός δεν γουστάρει να μιλάω καθόλου γι’ αυτόν. Δεν γουστάρει το «είμαι του Καρβέλα και της Πάνια το παιδί», δεν τα θέλει. Και τώρα που συζητάμε έχουμε πολλά πει» δήλωσε η Αννίτα Πάνια.

Αννίτα Πάνια Νίκος Καρβέλας γιος

Η Αννίτα Πάνια τόνισε: «Υπάρχουν πράγματα που είναι μεγάλα και πράγματα που είναι ξεφτιλισμένα. Ξεφτιλισμένα είναι τα περισσότερα. Και μεγάλα είναι λίγα και καλά. Το γεγονός πως είμαστε καλά, έχουμε υγεία είναι μεγάλο. Το αυτονόητο είναι μεγάλο, όλα τα άλλα είναι να ‘χαμε να λέγαμε».

«Δοξάζω τον Θεό που έκανα το παιδί μου. Ευτυχώς που γνώρισα τον Καρβέλα και έκανα το παιδί. Με άλλο άνθρωπο δεν θα γινόταν αυτό. Μόνο αυτή η λατρεία και ευτυχώς! Δεν το είχα το μητρικό ένστικτο καθόλου. Δεν ξέρω πώς είναι… Δεν αισθάνθηκα ποτέ την ανάγκη να κάνω παιδί. Αλλά με αυτόν τον τύπο… Μάλλον με διάλεξε το παιδί, ο Ανδρέας τα έκανε όλα», αποκάλυψε η Αννίτα Πάνια.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share