Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σάλος με την κρυφή διαθήκη του Νίκου Σεργιανόπουλου - Στη δημοσιότητα τα μυστικά του

Αυτά είναι τα πρόσωπα που την διεκδίκησαν!

30 Οκτωβρίου 2020 08:33
Σάλος με την κρυφή διαθήκη του Νίκου Σεργιανόπουλου - Στη δημοσιότητα τα μυστικά του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην φόρα η κρυφή κληρονομιά του Νίκου Σεργιανόπουλου. Ποια είναι τα πρόσωπα που τη διεκδίκησαν; Στη δημοσιότητα τα "σκοτεινά" μυστικά του.

Ήταν 4 Ιουνίου του 2008 όταν ο γνωστός ηθοποιός, Νίκος Σεργιανόπουλος βρέθηκε άγρια δολοφονημένος -διαβάστε εδώ αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή- στο διαμέρισμά του στο Παγκράτι. Είκοσι χρόνια μετά από τη δολοφονία που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, και πολλά αναπάντητα ερωτήματα, ο δικηγόρος του ηθοποιού και συνήγορος της οικογένειας του αποκάλυψε τα σκοτεινά μυστικά της υπόθεσης.

Τι απέγιναν τα περιουσιακά στοιχεία του ηθοποιού;

Μετά το θάνατό του πέρασαν στη μητέρα του Νίκου Σεργιανόπουλου -δείτε την εδώ-. Μετά το θάνατό της πέρασαν στα ανίψια του, τα παιδιά της αδελφής του. Η περιουσία του περιελάμβανε δύο βασικά στοιχεία: Το ρετιρέ του στο Παγκράτι, όπου βρέθηκε δολοφονημένος και ένα σκάφος.

Παλαιότερα, ο ανιψιός του ηθοποιού, Γιώργος, που είναι σήμερα γιατρός, είχε αναφερθεί σε όσα κληρονόμησε. Όπως είπε αποφάσισε να πουλήσει το σκάφος, επειδή δε μπορούσε να το συντηρήσει, καθώς τα έξοδα ήταν μεγάλα: "Ο Νίκος μού είχε αφήσει το σκάφος του και το διαμέρισμα. Καταλαβαίνεις ότι εγώ είχα να τελειώσω τις σπουδές μου, έπρεπε να κάνω τη καρδιά μου πέτρα και να συνεχίσω.

Ήταν άλλωστε και το όνειρο του θείου μου -και κυρίως των γονιών μου- να σπουδάσω και να γίνω γιατρός. Το έκανα. Με το σπίτι δε μπορώ να κάνω το ίδιο. Για την ακρίβεια δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να κάνω τίποτα. Να το νοικιάσω; Ποιος νομίζεις ότι θα μείνει εκεί; Να το πουλήσω; Ούτε για αστείο όμως δεν το σκέφτομαι αυτό, είναι η ίδια η ζωή του μέσα εκεί".

«Με τον Νίκο Σεργιανόπουλο είχαμε...» - Τεράστια αποκάλυψη αμέσως μετά το θάνατό του

Μια τεράστια αποκάλυψη έγινε αμέσως μετά το θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου, με πασίγνωστη Ελληνίδα να αναφέρεται στο τι υπήρχε μεταξύ τους.

Η Ρούλα Κορομηλά, συγκεκριμένα, είχε αποδώσει προ καιρού φόρο τιμής σε δύο σημαντικούς ανθρώπους του ελληνικού κινηματογράφου και της ελληνικής τηλεόρασης, που δεν βρίσκονται πια στη ζωή.

Πρόκειται για τους Αλέκο Αλεξανδράκη και Νίκο Σεργιανόπουλο, για τους οποίους η Κορομηλά είχε να πει τα καλύτερα για το ταλέντο και για την προσωπικότητά τους.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανήρτησε μια φωτογραφία που χρονολογείται λίγο πριν από το 2000 στην οποία απεικονίζεται η ίδια μαζί με τον Νίκο Σεργιανόπουλο, του οποίου οι εραστές αποκαλύφθηκαν.

Το στιγμιότυπο είναι από μια εκπομπή του θρυλικού «Μπράβο» στο Mega, όπου είχαν σε ζωντανή σύνδεση τον Αλέκο Αλεξανδράκη, ο οποίος φαίνεται πίσω στο video wall.

Η Ρούλα Κορομηλά συνόδευσε την ανάρτησή της με τα εξής συγκινητικά λόγια:

«Δυο άνθρωποι που έφυγαν, μα όσα χρόνια και αν περάσουν δεν θα τους ξεχάσω ποτέ. Ο Αλέκος Αλεξανδράκης και ο Νίκος Σεργιανόπουλος υπήρξαν για εμένα δυο εξαιρετικοί καλεσμένοι που με κέρδισαν με την ευγένεια και την άψογη επαγγελματική συμπεριφορά τους. Στον Αλέκο Αλεξανδράκη έτρεμα από δέος καθώς βρισκόμουνα απέναντι από ένα ιερό τέρας του ελληνικού κινηματογράφου που όμως σε σκλάβωνε με τη σεμνότητα και την καλοσύνη του. Με τον Νίκο Σεργιανόπουλο μια απίστευτη χημεία, από αυτή που με τον άλλον μιλάς και μόνο με τα μάτια, με έκανε να απολαμβάνω να τον έχω πλάι μου ως συμπαρουσιαστή. Μου λείπετε. Μας λείπετε».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share