Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020

«Δεν ήθελα να συμβεί…» - «Σεισμός» για το διαζύγιο της Βάσως Λασκαράκη

Ανατροπή για τη μεγάλη απόφαση που πήρε

29 Οκτωβρίου 2020 14:43
«Δεν ήθελα να συμβεί…» - «Σεισμός» για το διαζύγιο της Βάσως Λασκαράκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Σεισμός» ήρθε για το διαζύγιο της Βάσως Λασκαράκη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, με τον γνωστό ηθοποιό να αναφέρει σε συνέντευξή του πως δεν ήθελε να συμβεί αυτό, αν και τώρα μπορεί να είναι χωριστά, αλλά μοιάζουν να βρίσκονται στις καλύτερες περιόδους της ζωής τους.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε ανοικτά για τον χωρισμό του από την Λασκαράκη, που είχε μάλιστα πει μια απίστευτη ατάκα για το γάμο τους, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. «Είναι κάτι που δεν θα ήθελα να μου συμβεί, εντάξει; Γιατί είμαι και εγώ παιδί χωρισμένων γονιών, οπότε δεν θα ήθελα να μπλέξω σε μια τέτοια συνθήκη. Βέβαια, οι εποχές αλλάζουν και κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, οπότε δεν έχει ουσιαστικά σημασία ο χωρισμός αλλά το τι συμβαίνει μετά τον χωρισμό. Μετά το χωρισμό με τη Βάσω το πράγμα ήταν πολύ ομαλό και με πολύ μεγάλη κατανόηση και πάντα με άξονα τη μικρή. Οπότε δεν είχαμε κανένα θέμα.

Όταν χωρίζει ένα ζευγάρι, το σημαντικό είναι τι θα πεις στο παιδί. Σκέψου μια σχέση, είτε η γυναίκα, είτε ο άντρας να έκανε πλύση εγκεφάλου κάθε μέρα στο παιδί, είτε για την επόμενη σχέση του μπαμπά ή της μαμάς. Θα ήταν πολύ μεγάλο μπέρδεμα στο κεφάλι του παιδιού, θα έπαιρνε πολύ διαφορετικά ερεθίσματα. Άσχετο με το πώς νιώθει ο ένας για τον άλλον, αν έχουν χωρίσει καλά ή άσχημα, το παιδί είναι πάνω από όλα. Πήραμε κάποιες συμβουλές από ειδικούς, αλλά πάντα πρέπει να προσαρμόζεις τα πράγματα, σύμφωνα με τη δικιά σου περίπτωση. Δεν υπάρχει ένας παγιωμένος κανόνας», είπε.

Μάλιστα, όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε τον Γιάννη Τσιμιτσέλη αν του έκανε κάποια ερώτηση η κόρη του για τον χωρισμό του από την Βάσω Λασκαράκη και αν κάποια στιγμή ήρθε σε αμηχανία, εκείνος απάντησε: «Μου είχε πει η κόρη μου μια ατάκα “μπαμπά γιατί χωρίσατε; Ήσασταν ωραίο ζευγαράκι”. Κατευθείαν στο μυαλό μου πήγε, που το έχει ακούσει; που το είδε; Μου έκανε εντύπωση. Έτσι και αλλιώς τα παιδιά σε αιφνιδιάζουν ανά πάσα στιγμή».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share