Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020

«Δε γουστάρει να είναι δικός μας...» - Πανικός με το παιδί της Αννίτας Πάνια και του Νίκου Καρβέλα

Τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια;

29 Οκτωβρίου 2020 08:33
«Δε γουστάρει να είναι δικός μας...» - Πανικός με το παιδί της Αννίτας Πάνια και του Νίκου Καρβέλα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πανικό έφερε η αποκάλυψη της Αννίτας Πάνια για το παιδί που έχει με τον Νίκο Καρβέλα, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως, κατά κάποιο τρόπο… δε θέλει να είναι δικός τους γιος.

Η έμπειρη παρουσιάστρια σπάνια δίνει συνεντεύξεις και, όποτε το κάνει, έχει να δώσει ειδήσεις. Σε μία από αυτές, έδειξε επί της ουσίας τον τρόπο, που μεγάλωσε το παιδί της με το διάσημο συνθέτη, ενώ βίωσε με τη σειρά της το απόλυτο σοκ.

«Τα παιδιά κανονίζουν τους γονείς; Το παιδί με διάλεξε; Τι ωραίο αυτό που μου λες! Ωραίο είναι αυτό… Σου βγάζω το καπέλο! […] Είμαι τύπου τον λατρεύω, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Έχω μεγάλη λατρεία και καψούρα. Αλλά αυτός δεν γουστάρει να μιλάω καθόλου γι’ αυτόν. Δεν γουστάρει το «είμαι του Καρβέλα και της Πάνια το παιδί», δεν τα θέλει. Και τώρα που συζητάμε έχουμε πολλά πει» δήλωσε η Αννίτα Πάνια.

Αννίτα Πάνια Νίκος Καρβέλας γιος

Η Αννίτα Πάνια τόνισε: «Υπάρχουν πράγματα που είναι μεγάλα και πράγματα που είναι ξεφτιλισμένα. Ξεφτιλισμένα είναι τα περισσότερα. Και μεγάλα είναι λίγα και καλά. Το γεγονός πως είμαστε καλά, έχουμε υγεία είναι μεγάλο. Το αυτονόητο είναι μεγάλο, όλα τα άλλα είναι να ‘χαμε να λέγαμε».

«Δοξάζω τον Θεό που έκανα το παιδί μου. Ευτυχώς που γνώρισα τον Καρβέλα και έκανα το παιδί. Με άλλο άνθρωπο δεν θα γινόταν αυτό. Μόνο αυτή η λατρεία και ευτυχώς! Δεν το είχα το μητρικό ένστικτο καθόλου. Δεν ξέρω πώς είναι… Δεν αισθάνθηκα ποτέ την ανάγκη να κάνω παιδί. Αλλά με αυτόν τον τύπο… Μάλλον με διάλεξε το παιδί, ο Ανδρέας τα έκανε όλα», αποκάλυψε η Αννίτα Πάνια.

"Χώρισα με τον...": Αποκάλυψη βόμβα από την Αννίτα Πάνια

Η εκπομπή «Πρωινό» είχε συναντήσει στο παρελθόν την Αννίτα Πάνια, πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της στο τότε Έψιλον, και μεταξύ άλλων μίλησε για τον γιο της, Ανδρέα αλλά και για τις τότε φήμες χωρισμού από τον Νίκο Καρβέλα, με τον οποίο τελικά και χώρισε λίγο αργότερα!

Η Αννίτα Πάνια τόνισε ότι δεν έχει μυστικά ομορφιάς και είναι προληπτική.

Όσο για τον γιο της, είπε: «Ο Ανδρέας πάει Δευτέρα δημοτικού, αλλά δεν τρελαίνομαι να μιλάω δημοσίως για το παιδί...».

Αποκάλυψη βόμβα από την Αννίτα Πάνια

Με χιουμοριστικό τρόπο απάντησε σχετικά με το νέο... διαβολικό τραγούδι του συντρόφου της Νίκου Καρβέλα.

«Είναι σατανιστής ο Νίκος και γι' αυτό χώρισα. Εγώ είμαι άνθρωπος του Θεού» σημείωσε η παρουσιάστρια και τόνισε ότι της αρέσουν πολύ τα νέα του τραγούδια.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share