Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021

Θυμάστε τη Σόφη από το "Ντόλτσε Βίτα"; Δείτε πώς είναι σήμερα

Άλλος άνθρωπος!

28 Οκτωβρίου 2020 22:59
Θυμάστε τη Σόφη από το
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Μπορεί να έχουν περάσει 22 χρόνια από την προβολή του τελευταίου επεισοδίου του Ντόλτσε Βίτα, όμως παραμένει μια από τις αγαπημένες μας τηλεοπτικές σειρές. Πέρα από τους ρόλους της Χριστίνας και της Σάσας, ο κόσμος αγάπησε και τον ρόλο της Σόφη, την οποία υποδυόταν η Γαλήνη Τσεβά. Πώς είναι σήμερα η ηθοποιός;

Η ηθοποιός έχει αποσυρθεί από το χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης και πλέον ασχολείται με τη δεύτερη αγάπη της που είναι η μουσική και παίζει ως Dj σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας. Η αλλαγή της είναι θεαματική όμως παραμένει μια κούκλα. Και μιας και μιλάμε για αλλαγές, δείτε εδώ πώς είναι σήμερα η τηλεοπτική Δεβόρα από το "Εκείνες κι εγώ".

Σόφη Ντόλτσε Βίτα

Σόφη Ντόλτσε Βίτα
Γαλήνη Τσεβά

Θυμάστε τη μικρή Λυδία από τους Λατρεμένους Γείτονες; Πρωταγωνιστεί σε νέα σειρά του ΑΝΤ1 και δεν την πήρε χαμπάρι κανείς

Η τηλεοπτική Λυδία, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά "Λατρεμένοι μου γείτονες" του Mega, μεγάλωσε και ασχολείται πλέον για τα καλά με την υποκριτική. Πώς είναι σήμερα η χαριτωμένη μικρούλα; Ωστόσο, εξίσου "τρομακτική" είναι και η αλλαγή του Μιχαλάκη που πρωταγωνιστούσε στην ίδια σειρά, δείτε εδώ πώς είναι σήμερα.

Σήμερα, περίπου 12 χρόνια μετά, τη συναντάμε ξανά στην τηλεόραση και, συγκεκριμένα, στη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 με τίτλο "Φαμίλια".

Στη "Φαμίλια" η Μαρίτα Γαγάνη υποδύεται την Έλλη Αρμαούση, μία από τις 16χρονες δίδυμες κόρης της οικογένειας και υποδύεται μια Μαθήτρια Λυκείου, που ζει για το «φαίνεσθαι», τη μόδα και τα social media. Την ενδιαφέρει να τσατάρει με τις φίλες της, να ποστάρει το τέλειο story και να βγαίνει βόλτες. Για τα μαθήματα του σχολείου αδιαφορεί. Αυτό που την ενδιαφέρει είναι να είναι δημοφιλής και cool.

Είναι σνομπ, ψώνιο και βασικά στην κοσμάρα της. Επίσης, είναι όμορφη. Και το ξέρει. Και το εκμεταλλεύεται πολύ με τα αγόρια. Συχνά, κοροϊδεύει την αδελφή της ότι είναι «φυτό», όπως και τον μικρό αδελφό της ότι είναι εκκολαπτόμενο σπασικλάκι.

Η Μαρίτα Γαγάνη μεγάλωσε, είναι μια κούκλα και αποδεικνύει πως πράγματι είναι ένα από τα παιδιά - θαύματα καθώς το υποκριτικό της ταλέντο πλέον δεν κρύβεται.

Μαρίτα Γαγάνη

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share