Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ρεζίλι o Κάρολος: Δείτε τη λεπτομέρεια στο σακάκι του που δεν πρόσεξε κανείς

Δεν πάει ο νους σας

27 Οκτωβρίου 2020 09:12
Ρεζίλι o Κάρολος: Δείτε τη λεπτομέρεια στο σακάκι του που δεν πρόσεξε κανείς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ατημέλητος ήταν στη βόλτα που είχε κάνει ο πρίγκιπας Κάρολος, όταν είχε επισκεφτεί τη χώρα μας. Οι φωτογραφίες που είχαν βγει στο φως της δημοσιότητας τον είχαν ρεζιλέψει.

Συγκεκριμένα, ο Κάρολος είχε ξηλωμένο κουμπί στο σακάκι και σκισμένη τσέπη. Όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες, κατά την επίσκεψή του στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών, μάλλον είχε ένα ατύχημα, με το επάνω κουμπί του σακακιού του, το οποίο ξηλώθηκε.

Ωστόσο, αν προσέξει κανείς καλύτερα, εκτός από το κουμπί του πρίγκιπα Κάρολου, σκισμένη είναι και η τσέπη του σακακιού. Με το ίδιο, ξηλωμένο σακάκι, έκανε πεζός βόλτα στο κέντρο της Αθήνας.

Στη συνέχεια, κάποιος φαίνεται ότι το παρατήρησε και στις επόμενες εμφανίσεις του, τόσο στο Συμμαχικό Νεκροταφείο Αλίμου, όσο και στο Θωρηκτό Αβέρωφ, το κουμπί επέστρεψε στην θέση του. Μιας και αναφερθήκαμε στον πρίγκιπα, δείτε εδώ την καταγγελία σοκ που είχε κάνει η Νταϊάνα για τον ίδιο.

"Έριχνε λάσπη στη Νταϊάνα. Δεν έπρεπε να περπατήσουν πίσω από το φέρετρο" - Καταγγελία βόμβα για τον Κάρολο

Ένα νέο βιβλίο που κυκλοφόρησε προκάλεσε ταραχή στο Buckingham. Αυτή τη φορά έγινε γνωστή μία καταγγελία για τον Κάρολο, ο οποίος δε δίστασε να ρίξει "λάσπη" στην πριγκίπισσα Νταϊάνα ακόμα και μετά από το θάνατό της και συγκεκριμένα, στην ημέρα της κηδείας της.

Το αιχμηρό σχόλιο που έκανε ο Κάρολος σύμφωνα με το βιβλίο Battle of Brothers, ήρθε λίγο πριν την κηδεία της λαίδης προς τον αδερφός της, Charles Spencer, τον 9ο Κόμη Spencer.

Οι δύο οικογένειες διαφώνησαν στο πώς θα διεξαχθεί η κηδεία, με την οικογένεια της πριγκίπισσας να επιμένει στο ότι θα ήταν λάθος να αφήσουν τα παιδιά τους να περπατήσουν σε μία δημόσια πομπή κηδείας πίσω από το φέρετρο της μητέρας τους. Φυσικά, πολλοί ήταν αυτοί που είχαν διαφωνήσει με τη συγκεκριμένη απόφαση του παλατιού, ενώ οι δύο πρίγκιπες έχουν αποκαλύψει σε δηλώσεις τους πως ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που είχαν κληθεί να κάνουν.

Αυτή είναι η καταγγελία που έγινε

"Ο πρίγκιπας Κάρολος δεν είχε καμία αμφιβολία ότι θα έπρεπε να περπατήσει στη μεγάλη πομπή με τους δύο γιους του δίπλα του", έγραψε ο Lacey σε αποσπάσματα που έχει στην κατοχή του το People, "αλλά ο θείος Charles Spencer δεν συμφώνησε.

Ήταν ήδη θυμωμένος εκ μέρους της οικογένειάς του που η κηδεία της αδερφής του είχε μετατραπεί σε μια βασιλική περίσταση, και ήταν ιδιαίτερα αντίθετος στην ιδέα ότι τα νεαρά ανίψια του θα έπρεπε να περπατήσουν την ενός μιλίου διαδρομή πίσω από το φέρετρο της μητέρας τους".

"Ο Spencer αισθάνθηκε απόλυτα σίγουρος ότι η Νταϊάνα θα ήταν τρομοκρατημένη με την ιδέα ότι οι γιοι της πρέπει να υποστούν μια τέτοια δοκιμασία", πρόσθεσε o Lacey. Τα είχε ήδη πει στον Κάρολο όλα αυτά. Μία διαφωνία μεταξύ τους "είχε τελειώσει με τον κόμη να κλείνει το τηλέφωνο στον γαμπρό του αφού ο Κάρολος έκανε ένα ιδιαίτερα προσβλητικό σχόλιο για την Νταϊάνα".

Τελικά ο Ουίλιαμ και ο Χάρι ακολούθησαν την πομπή έχοντας στο πλευρό τους τόσο τον Κάρολο όσο και τον παππού τους, Φίλιππο. Μιας και αναφερθήκαμε στην πριγκίπισσα, διαβάστε εδώ την άρρωστη συνομιλία του Καρόλου και της Καμίλα, που την έκανε έξαλλη.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share