Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020

Φωτογράφησαν νεκρή την Αλίκη Βουγιουκλάκη - αποτροπιαστικές εικόνες!

Τραγικό!

26 Οκτωβρίου 2020 09:59
Φωτογράφησαν νεκρή την Αλίκη Βουγιουκλάκη - αποτροπιαστικές εικόνες!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, χτυπημένη από τον καρκίνο άφησε την τελευταία της πνοή στο Ιατρικό Κέντρο, στις 23 Ιουλίου του 1996. O προσωπικός της φωτογράφος Κλεισθένης Δασκαλάκος, που ήταν εκεί στις πιο προσωπικές της στιγμές, ήταν εκεί και με άδεια της οικογένειας φωτογράφισε την πρωταγωνίστρια.

24 χρόνια μετά, ο αδερφός της Τάκης Βουγιουκλάκης, εξομολογείται στον Νίκο Νικόλιζα και την εφημερίδα Freddo:

Φωτογράφησαν νεκρή την Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Ναι, είναι γεγονός ότι ο Κλεισθένης τράβηξε φωτογραφίες με την Αλίκη να έχει μόλις ξεψυχήσει. Δεν μας τις έδωσε ποτέ. Του είχαμε δώσει την άδεια να το κάνει, παρόλο που η Αλίκη ήταν πάρα πολύ χάλια στην όψη, με την προϋπόθεση να μην τις δώσει σε κανέναν. Δεν έπρεπε να τις δει κανένας ξένος, γιατί η εικόνα της ήταν αποτροπιαστική. Ήταν αμακιγιάριστη, αχτένιστη».

Οι απαγορευμένες φωτογραφίες της Αλίκης βρίσκονται στα συρτάρια του αρχείου του Κλεισθένη Δασκαλάκου. Όπως τονίζει ο γιος του, Βαγγέλης: «Θα μπορούσα και μόνο με αυτές τις φωτογραφίες να είχα αγοράσει πολυκατοικίες όταν μου τις ζητούσαν. Δεν θα το έκανα ποτέ. Οι μύθοι πρέπει να παραμένουν μύθοι».

«Σεισμός» με την Αλίκη Βουγιουκλάκη - Η συνάντησή της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ μετά το διαζύγιο ήταν…

«Σεισμός» προκλήθηκε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη εξαιτίας της συνάντησής της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ αρκετά χρόνια, αφότου είχαν πάρει το μεταξύ τους διαζύγιο.

Μια φωτογραφία που τραβήχτηκε το 1984, συγκεκριμένα, μαζί με τους διάσημους γονείς του, δημοσίευσε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στο Instagram, στο λογαριασμό που έχει δημιουργήσει και διαχειρίζεται ο ίδιος με το όνομα της μητέρας του, ενώ σοκ προκαλούν τα άγνωστα ακατάλληλα γυμνά της Αλίκης.

Αλίκη Βουγιουκλάκη Δημήτρης Παπαμιχαήλ μετά το διαζύγιο

«Η Αλίκη με τον Δημήτρη το 1984 την χρονιά της θεατρικής τους επανένωσης μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο έργο "Εκπαιδεύοντας την Ρίτα" που συνοδεύτηκε από ένα πραγματικό θρίαμβο στην Ελλάδα και σε περιοδεία στην συνέχεια σε χώρες του εξωτερικού», αναφέρεται στη λεζάντα της συγκεκριμένης ανάρτησης.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share