Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021

«Με εκβιάζετε, δε θέλετε να...» - Άγριο «ξέσπασμα» του Γιώργου Τράγκα

Όλα όσα είπε ο δημοσιογράφος

25 Οκτωβρίου 2020 08:55
«Με εκβιάζετε, δε θέλετε να...» - Άγριο «ξέσπασμα» του Γιώργου Τράγκα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε ένα άγριο «ξέσπασμα» είχε προχωρήσει πριν από λίγο καιρό ο Γιώργος Τράγκας, ο οποίος δε σταμάτησε τις καταγγελίες, ειδικά μετά το τέλος της συνεργασίας του με γνωστό σταθμό.

Συγκεκριμένα, τον περασμένο Μάιο είχε ανακοινωθεί η λύση της συνεργασίας του με τα «Παραπολιτικά FM», για την οποία ο ίδιος τονίζει πως υπήρξε ισχυρή πίεση της κυβέρνησης, ενώ το χάος είχε φέρει πρόσφατα μια σοκαριστική είδηση για τον ίδιο, που τον ήθελε νεκρό και προκάλεσε το σάλο στο διαδίκτυο για τους Έλληνες χρήστες του.

Όπως φαίνεται μάλιστα από τα λεγόμενά του η διακοπή του συμβολαίου είχε συμφωνηθεί να γίνει στις 29 Μαΐου, αλλά προφανώς κάποιοι φρόντισαν να τελειώσει νωρίτερα και να ανακοινωθεί τις πρωινές ώρες.

Γιώργος Τράγκας καταγγελία Μαξίμου

Δείτε αναλυτικά ορισμένες από τις φράσεις του Γιώργου Τράγκα:

- Με εντολή της εκτελεστικής εξουσίας, για μια ακόμη φορά, διακόπτεται βιαίως ένα συμβόλαιο μου πριν τελειώσει. Μετά από τέσσερα χρόνια διακόπτω τις εκπομπές μου στα «Παραπολιτικά FM» την Παρασκευή 29 Μαΐου.

- Εκτιμούν και πιστεύουν κάποιοι στο Μαξίμου ότι δεν πρέπει να ακούγεται η φωνή μου ή τουλάχιστον να παρεμποδιστεί και γι' αυτό πίεσαν αφόρητα.

- Δεν έχουν καταλάβει ότι η δική μου φωνή είναι ήδη σε κάθε σπίτι, έχει ριζώσει. Δεν έχουν αντιληφθεί ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων παράγει και αναπαράγει τη φωνή μου και θα το αντιληφθούν ευρύτερα μετά τις 29 Μαΐου, γιατί λίγο-πολύ όλοι καταλαβαίνουμε τι έχει συμβεί, τι συμβαίνει και που το πάνε.

- Θα είμαι κοντά σας εδώ στα «Παραπολιτικά FM» έως τις 29 Μαΐου, η διακοπή του συμβολαίου μου έγινε με κοινή συμφωνία και αζημίως.

- Λόγω πολύχρονης εμπειρίας στο Ελληνικό ραδιόφωνο, αντιλαμβάνομαι πάντοτε άμεσα πότε μια ιδιοκτησία, προκειμένου να συντηρηθεί και να επιβιώσει, αποδέχεται τους εκβιασμούς και τις αφόρητες πιέσεις της εκτελεστικής εξουσίας.

-Ο κος Μητσοτάκης δεν θέλει να ακούγομαι το πρωί, όχι μόνο στα «Παραπολιτικά», αν είναι δυνατόν, από πουθενά. Αυτό όμως θα το δούμε.--- --

via GIPHY

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share