Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Εσύ ήξερες ποια είναι η καταγωγή της «Μανταρινάκη» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Δεν πάει το μυαλό σου!

Είχε πρόσφατα γενέθλια!

23 Οκτωβρίου 2020 17:40
Εσύ ήξερες ποια είναι η καταγωγή της «Μανταρινάκη» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Δεν πάει το μυαλό σου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εσείς γνωρίζατε ποια είναι η καταγωγή της «Ματίνας Μανταρινάκη» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Το μυαλό σας δεν μπορεί να πάει στο από πού… κρατά η σκούφια της, με την ίδια να το λέει μάλιστα μες στο σήριαλ, ενώ ένας ηθοποιός του έπαθε ανακοπή καρδιάς.

Η Καλλιρόη Μυριαγκού έγινε μια αγαπημένη φιγούρα της ελληνικής τηλεόρασης μέσα στα χρόνια, έχοντας ενσαρκώσει υπέροχα αυτό τον… κόντρα ρόλο για την ίδια. Όπως έχει ομολογήσει, άλλωστε, ο χαρακτήρας της είναι εντελώς διαφορετικός από το δικό της στην πραγματικότητα, που είναι πιο απελευθερωμένος και, σίγουρα, δεν έχει σχέση με εκείνο της γεροντοκόρης.

Η ίδια, λοιπόν, είχε μιλήσει σε ένα επεισόδιο για την καταγωγή της «Ματίνας», που τυχαίνει να είναι και της Καλλιρόης. Προέρχεται, λοιπόν, από την Χίο, όπου γεννήθηκε το 1972 και προ ημερών (19/10) έκλεισε τα 48 της χρόνια.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο το επεισόδιο όπου κάνει την αποκάλυψη:

Κωνσταντίνου και Ελένης: 10/10 ούτε ο Χάρης Ρώμας - Μπορείς να θυμηθείς το όνομα 10 συγγενών της Κατακουζήνας και της Βλαχάκη;

να δύσκολο κουίζ για πολύ μεγάλους παίκτες. Νομίζεις ότι θυμάσαι όλες τις λεπτομέρειες της αγαπημένης σου σειράς, «Κωνσταντίνου και Ελένης» και ότι δεν θα την πατήσεις με τίποτα;

Είσαι σίγουρος ότι δεν έχει εξασθενήσει η μνήμη σου παρά τις συνεχείς επαναλήψεις; Ώρα να το αποδείξεις.

10 δύσκολες ερωτήσεις σε περιμένουν. Θυμάσαι το όνομα 10 συγγενών του Κατακουζηνού και της Βλαχάκη; Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share