Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αγνώριστη πριν από 25 χρόνια η Νατάσα Καλογρίδη - Δεν θα την γνώριζε κανένας (photo)

Διαφορετική αλλά πάντα εντυπωσιακή

23 Οκτωβρίου 2020 03:08
Αγνώριστη πριν από 25 χρόνια η Νατάσα Καλογρίδη -  Δεν θα την γνώριζε κανένας (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Νατάσα Καλογρίδη είναι αναμφισβήτητα από τις πιο εκκεντρικές παρουσίες της ελληνικής σοουμπίζ. Και μπορεί η Νατάσα Καλογρίδη να επανήλθε πιο δυναμικά τώρα στο προσκήνιο, λόγω της συμμετοχής της στο J2US, αλλά η ίδια είχε συμμετάσχει και σε πολλές σειρές της δεκαετίας του ’90.

Βέβαια, τότε ήταν αρκετά διαφορετική, καθώς η γνωστή ηθοποιός ήταν μελαχρινή, αντί για ξανθιά και είχε πιο μακριά μαλλιά απ΄ότι τώρα.

Νατάσα Καλογρίδη: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο πατέρας της

Η Νατάσα Καλογρίδη, ένα πολυσυζητημένο πρόσωπο, που δεν κρύβει την ιδιαίτερη ματιά με την οποία βλέπει τη ζωή.

Η ηθοποιός επέλεξε να αποκαλύψει σε συνέντευξη της σε γνωστό περιοδικό το γεγονός που τη σημάδεψε και διαμόρφωσε τη φιλοσοφία της ζωής της.

«Δεν έκανα ποτέ κακό σε κανέναν. Είναι η φύση μου έτσι. Η μαμά μου με μεγάλωσε με πολλή αγάπη, με αρχές, με ήθος. Έχω άλλη λογική εγώ από παιδί», λέει η ηθοποιός και συνεχίζει μιλώντας για τον χαμό του πατέρα της, όταν εκείνη ήταν ακόμα παιδί.

Βυθίστηκε στο πένθος η Νατάσα Καλογρίδη: «Δε θα σε ξεχάσω ποτέ»

Διαβάστε όσα είπε:

Σε αυτό σε επηρέασε φαντάζομαι και ο θάνατος τους μπαμπά σου (έχασε τον πατέρα της σε αυτοκινητικό δυστύχημα όταν ήταν 6 ετών). Ο χαμός του πατέρα μου ένωσε ακόμη παραπάνω την οικογένεια μου και σίγουρα μου έμαθε από μικρή πολλά. Ο τρόπος που αντιμετωπίζω τη ζωή είναι ενδεχομένως εντελώς διαφορετικός από τον τρόπο που την αντιμετωπίζουν οι άλλοι.

Σου στοίχισε πολύ αυτός ο θάνατος; Παρακαλώ; Έχασα τον πατέρα μου όταν ήμουν 6 ετών. Μου στοίχισε απίστευτα πολύ. Έχω εικόνες από τον πατέρα μου που περιγράφω στην μητέρα μου και μου λέει: «Πως γίνεται να τα θυμάσαι όλα αυτά, ήσουν μωρό». Ο πατέρας μου ήταν μηχανικός αεροσκαφών στην Ολυμπιακή. Ταξίδευε πολύ. Άνοιγε την πόρτα να πάει στη δουλειά και με θυμάμαι να πέφτω στο πάτωμα και να τον τραβάω από τα πόδια για να μη φύγει. Έκλαιγα. Ούρλιαζα. Έβαζα δύναμη. Για να τον αφήσω έπρεπε να με κρατήσει η μαμά μου και η γιαγιά μου. Είχα τρέλα. Αυτή είναι μια πολύ χαρακτηριστική εικόνα που θυμάμαι από αυτόν. Καταλαβαίνεις ότι όταν ο πατέρας μου σκοτώθηκε έχασα τον κόσμο.

Τι θυμάσαι από εκείνη τη μέρα; Μπορεί να φαίνεται περίεργο, αλλά είχα διαίσθηση. Ξύπνησα εκείνο το πρωί λίγο αναστατωμένη. Δεν βρήκα τη μαμά μου σπίτι, βρήκα τη θεία μου. Και πετάγομαι από το κρεβάτι και αρχίζω να φωνάζω «τι έπαθε ο μπαμπάς μου, που είναι ο μπαμπάς μου, τι έχει ο μπαμπάς μου;» Κάτι είχα καταλάβει. Για δυο μήνες δεν μου έλεγαν ότι είχε πεθάνει. Ήξερα ότι ο μπαμπάς μου είναι στο νοσοκομείο. Του έγραφα γράμματα. Του έγραφα «μπαμπά μου, σε περιμένω». Περίμενα να γυρίσει.

Πώς ήταν από εκεί και πέρα η κατάσταση στο σπίτι; Κοίτα, έχω μια μάνα η οποία είναι πολύ σκληροπυρηνική. Ήταν πολύ αυστηρή μαζί μας και στα παιδικά μας χρόνια και την περίοδο της εφηβείας. Όταν συνέβη λοιπόν αυτό, πίστεψέ το, δε την είδαμε ποτέ να κλαίει, δεν την είδαμε ποτέ να καταρρέει και αυτό βοήθησε πολύ την ψυχολογία μας στο σπίτι. Ήταν σκληρό για όλους μας. Ήταν ένας αιφνίδιος θάνατος. Ο πατέρας μου σκοτώθηκε δύο λεπτά πριν φτάσει στο σπίτι, γυρνώντας από τη δουλειά.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share