Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Αυτό θα το πάρω στον τάφο μου…» - Το μεγάλο μυστικό της Ζωής Λάσκαρη που ανατριχιάζει

Ποιο ήταν αυτό;

22 Οκτωβρίου 2020 21:43
«Αυτό θα το πάρω στον τάφο μου…» - Το μεγάλο μυστικό της Ζωής Λάσκαρη που ανατριχιάζει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανατριχιάζει το μεγάλο μυστικό της Ζωής Λάσκαρη, η οποία είχε τονίσει πως θα το έπαιρνε στον τάφο της, αλλά αρκετά αργότερα το αποκάλυψε η Μαίρη Μπάρκουλη σε μια συνέντευξή της.

Λίγα μόλις 24ωρα από το θάνατο της σπουδαίας ηθοποιού, η χήρα του Ανδρέα Μπάρκουλη εξομολογήθηκε συγκινημένη στην εφημερίδα «Espresso» το μυστικό που κρατούσαν οι δύο γυναίκες για πολλά χρόνια, με μια «έκρηξη» να έρχεται για την αιτία του θανάτου της Λάσκαρη.

«Ήρθε λοιπόν η ώρα να πω αντίο στη γυναίκα που με μεγάλωσε. Καλό παράδεισο. Σε περιμένει πάνω ο μπαμπάς», είχε γράψει ο 17χρονος Νικόλας Μπάρκουλης, αποχαιρετώντας με το δικό της τρόπο τη Ζωή Λάσκαρη.

«Ο Νικόλας ήταν και “παιδί” της! Τον πρωτοείδε σε ηλικία δύο ετών να τραγουδά σε μία τηλεοπτική εκπομπή το “Αν θυμηθείς στο όνειρό μου” και αμέσως επικοινώνησε μαζί μας για να μας ανακοινώσει πως επιθυμούσε να συμβάλει οικονομικά στο μεγάλωμά του», πρόσθεσε.

"Ξεριζώνουν την ψυχή μου..." - Σπαρακτική αποκάλυψη από τη Ζωή Λάσκαρη λίγο πριν το θάνατο

Η αποκάλυψη που είχε κάνει η Ζωή Λάσκαρη πριν το θάνατο είχε σπαράξει καρδιές. "Νόμιζα ότι ξεριζώνουν την ψυχή μου", είχε εξομολογηθεί.

Συγκεκριμένα, η σταρ είχε πολλές "περιπέτειες" όταν ακόμη βρισκόταν στις επιτυχημένες ημέρες της καριέρας της. Μια από αυτές ήταν στα γυρίσματα της ταινίας "Στεφανία", τα οποία σταμάτησαν από τη χούντα με την απάντηση πως τα αναμορφωτήρια δεν ήταν όπως τα παρουσίαζαν.

"Εν τω μεταξύ αυτή που το είχε γράψει είχε ζήσει σε αναμορφωτήριο, ήταν ανάπηρη και ερχόταν η γυναίκα κάθε μέρα στα γυρίσματα και καθόταν και παρακολουθούσε. Δηλαδή ήταν αληθινή ιστορία η Στεφανία" είχε εξομολογηθεί η Ζωή Λάσκαρη.

Η στιγμή που δεν είχε ξεχάσει ποτέ ήταν όταν μπήκε το "τυπικό ωράριο" στα γυρίσματα. "Εκεί νόμιζα ότι ξερίζωναν την ψυχή μου. Ξερίζωναν την καρδιά με το κρακ του γενικού διακόπτη. Τελεία. Δεν υπάρχει πίσω και μπρος", είχε πει.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share