Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ανακοπή καρδιάς για πρωταγωνιστή του «Κωνσταντίνου και Ελένης» - Δεν ήταν η μόνη μάχη και σόκαρε με το θάνατό του

Θλίψη για τους συντελεστές

22 Οκτωβρίου 2020 18:25
Ανακοπή καρδιάς για πρωταγωνιστή του «Κωνσταντίνου και Ελένης» - Δεν ήταν η μόνη μάχη και σόκαρε με το θάνατό του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαρισμένοι ήταν όλοι οι συντελεστές του «Κωνσταντίνου και Ελένης», καθώς πρωταγωνιστής της αγαπημένης σειράς είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς και «πάγωσε» άπαντες με το θάνατό του, χωρίς αυτή μάλιστα να είναι η μόνη του μάχη.

Η «θρυλική» σειρά του ΑΝΤ1 έχει διαγράψει μια σπουδαία πορεία, όχι μόνο με τα δύο χρόνια όπου προβαλλόταν στο τέλος της δεκαετίας του 1990 στο σταθμό του Αμαρουσίου, αλλά και τη συνέχεια, που είναι ασταμάτητη με τις διαρκείς επαναλήψεις, αν και ορισμένα επεισόδια απαγορεύεται να παίξουν. Με τα χρόνια να έχουν περάσει, όμως, ορισμένοι ηθοποιοί που αγαπήσαμε, έχουν φύγει από τη ζωή.

Συγκεκριμένα, έφυγε ανήμερα της γιορτής του το 2008 από ανακοπή καρδιάς ο Χρήστος Ευθυμίου, ενώ έδινε τη δική του μάχη με τον καρκίνο. Ήταν 54 ετών.

Κωνσταντίνου και Ελένης: 10/10 ούτε ο Χάρης Ρώμας - Μπορείς να θυμηθείς το όνομα 10 συγγενών της Κατακουζήνας και της Βλαχάκη;

Ένα δύσκολο κουίζ για πολύ μεγάλους παίκτες. Νομίζεις ότι θυμάσαι όλες τις λεπτομέρειες της αγαπημένης σου σειράς, «Κωνσταντίνου και Ελένης» και ότι δεν θα την πατήσεις με τίποτα;

Είσαι σίγουρος ότι δεν έχει εξασθενήσει η μνήμη σου παρά τις συνεχείς επαναλήψεις; Ώρα να το αποδείξεις.

10 δύσκολες ερωτήσεις σε περιμένουν. Θυμάσαι το όνομα 10 συγγενών του Κατακουζηνού και της Βλαχάκη; Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share