Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

"Δε θεωρώ ότι οι λόγοι του θανάτου ήταν σεξουαλικοί" - Αποκάλυψη για τη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου

Λόγια που ανατριχιάζουν!

21 Οκτωβρίου 2020 13:40
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha είχε δώσει η γνωστή ηθοποιός Τιτίκα Στασινοπούλου, η οποία είχε μιλήσει για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων η ηθοποιός που έπαιζε και στην τηλεοπτική επιτυχία "Δύο Ξένοι" είχε αναφερθεί και στο θέμα του θανάτου του συναδέλφου της Νίκου Σεργιανόπουλου.

Τι είχε αποκαλύψει λοιπόν, για τον ταλαντούχο ηθοποιό; Συγκεκριμένα η Τιτίκα Στασινοπούλου είχε δηλώσει: "Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με τον Νίκο Σεργιανόπουλο, αλλά έχω την εντύπωση ότι πήγαινε γυρεύοντας. Είχα την αίσθηση και από αυτό που είπε στους ανθρώπους που τον έπιασαν στην Τροχαία “ψάξτε και το αυτοκίνητο”, σαν να τους έλεγε “ψάξε, κάτι θα βρεις”. Αυτό τι σου λέει;

Πιάσε με! Έχω πράγματα που δεν πρέπει να έχω. Αυτό τι σου λέει; Ότι είμαι σε έναν φαύλο κύκλο από τον οποίο θέλω να βγω και δεν έχω βρει άλλον τρόπο εκτός από αυτόν. Εγώ δεν θεωρώ ότι οι λόγοι του θανάτου του ήταν σεξουαλικοί. Θεωρώ ότι οι έμποροι που προωθούσαν πράγματα, προώθησαν και τον ίδιο στο θάνατό του". Μιας και αναφερθήκαμε στον Νίκο Σεργιανόπουλο, δείτε εδώ μια προφητεία φρίκη λίγες μέρες πριν τη δολοφονία του.

Δε θα πιστεύετε ποιος κατοικεί στο σπίτι που δολοφονήθηκε ο Νίκος Σεργιανόπουλος

Δώδεκα χρόνια μετά τη φρικιαστική δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου, το σπίτι, όπου βρήκε φρικτό θάνατο -διαβάστε εδώ περισσότερα-, στο Παγκράτι φαίνεται πως απέκτησε και πάλι ζωή.

Χρειάστηκε να περάσουν αρκετά χρόνια έως ότου το σπίτι του να βρει νέο ιδιοκτήτη ή ενοικιαστή, κυρίως λόγω του αποτρόπαιου γεγονότος, που είχε διαδραματιστεί εκεί, με τα ανίψια του ηθοποιού να μην παίρνουν την απόφαση να το νοικιάσουν ξανά.

Σύμφωνα με το Χάι, το σπίτι της οδού Μετεώρων, νέος κάτοικος του ρετιρέ είναι εδώ και καιιρό ένας γνωστός και διακεκριμένος αρχιτέκτονας. Σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου δημοσιεύματος, καμία δεισιδαιμονία δεν τον αγγίζει... Η παραμονή του στο σπίτι είναι η αρχή ενός νέου ξεκινήματος, όπως ακριβώς ήθελαν και να ανίψια του ηθοποιού.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share